nirali - Kruszynko , może niebawem wybierzesz się ze mną na wycieczkę po okolicy w poszukiwaniu kamieni...?
Paulii - Witaj!Rządek bukszpanów ma już ładnych kilka lat Posadziłam je pod siatką tak tymczasowo, a rosną tam już jakieś 5-6 lat Nie wiedziałam, że to Stokrotka Afrykańska Dziękuję za wyjaśnienie. Domek jakoś nie może doczekać się wykończenia a my mieszkania w nim. Modrzew na pniu i mi bardzo się podoba. Ma już fajną czuprynę
Viola K - Witaj! Zrębki powiadasz to pewnie dobry pomysł W tej sprawie pewnie trzeba się wybrać do tartaku albo stolarskiego zakładu...Podejmę to wyzwanie i zorientuję się . Dzbanuszki podobają się i Tobie

Cieszy mnie to. Mam mało takich bibelotów w ogrodzie. Skorzystam z twojego pomysłu i wybiorę się na pchli targ Może tak znajdę jakieś skarby...
szostani - będę rozglądać się za kamieniami różnego kalibru. Jak już ich nazbieram,co pewnie trochę potrwa,ruszymy do akcji "SKALNIAK"
patusia336 - Cieszę się, że zajrzałaś do mnie! Zapraszam częściej
reniuniek - Nigdy nie rozglądałam się za kamieniami ale teraz już zacznę

Mam nadzieję, że nie będę musiała po nie jechać aż w góry ale niebawem może być ku temu okazja więc , kto wie...
Wychodzi słoneczko
Pozdrawiam wszystkich!