Miejsca sporo i słońca też

Kibicuj, kibicuj Fajnie mieć świadomość, że tyle osób czeka na kolejne wieści z ogrodu, ogląda, podpowiada. Myślę, że to najlepszy moment w moim przypadku na zarejestrowanie się na forum. Skalniak to fajna sprawa, ale nie wiem, czy Kasia nie wyzbierała wszystkich w okolicy
 Kibicuj, kibicuj Fajnie mieć świadomość, że tyle osób czeka na kolejne wieści z ogrodu, ogląda, podpowiada. Myślę, że to najlepszy moment w moim przypadku na zarejestrowanie się na forum. Skalniak to fajna sprawa, ale nie wiem, czy Kasia nie wyzbierała wszystkich w okolicy   
  Tylko gdzie znajdę kamienie? Ja chcę taki jak ma Renia
 Tylko gdzie znajdę kamienie? Ja chcę taki jak ma Renia  

Roślinki wśród kamyczków pięknie wygadają.
 Roślinki wśród kamyczków pięknie wygadają.  

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
  "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

, rabata z kamyczkami przepiękna  a jak zarośnie to dopiero będzie magia
  , rabata z kamyczkami przepiękna  a jak zarośnie to dopiero będzie magia   
  ... ładnie będzie wysyp korę a może zrębki sobie załatw ... ja tak zrobiłam .
  ... ładnie będzie wysyp korę a może zrębki sobie załatw ... ja tak zrobiłam . 

Wpadłam i ja , jestem pod ogromnym wrażeniem, pięknie u Ciebie
  Wpadłam i ja , jestem pod ogromnym wrażeniem, pięknie u Ciebie  

Jedynie jak jedziemy na wycieczkę w góry, to tylko pod nogi patrzę i prawie każdy kamień, jak nikt nie widzi, ląduje w bagażniku
 Jedynie jak jedziemy na wycieczkę w góry, to tylko pod nogi patrzę i prawie każdy kamień, jak nikt nie widzi, ląduje w bagażniku   Troszkę już udało mi się nazbierać
 Troszkę już udało mi się nazbierać  

Cieszy mnie to. Mam mało takich bibelotów w ogrodzie. Skorzystam z twojego pomysłu i wybiorę się na pchli targ Może tak znajdę jakieś skarby...
  Cieszy mnie to. Mam mało takich bibelotów w ogrodzie. Skorzystam z twojego pomysłu i wybiorę się na pchli targ Może tak znajdę jakieś skarby...  

Mam nadzieję, że nie będę musiała po nie jechać aż w góry ale niebawem może być ku temu okazja więc , kto wie...
 Mam nadzieję, że nie będę musiała po nie jechać aż w góry ale niebawem może być ku temu okazja więc , kto wie...  

strat też zaliczysz kilka,ale musisz to przeżyć ,nie ma jak nauka na sobie. Każda z nas tak miała i na pewno ma ,np.Ja jestem tego najlepszym dowodem
 strat też zaliczysz kilka,ale musisz to przeżyć ,nie ma jak nauka na sobie. Każda z nas tak miała i na pewno ma ,np.Ja jestem tego najlepszym dowodem 

po niedzielnej wizycie (u naszej znajomej
 po niedzielnej wizycie (u naszej znajomej  ) postanowiłam przeprowadzić inwentaryzację na moim skalniaku! Brakuje mi kilku dużych kamieni
 ) postanowiłam przeprowadzić inwentaryzację na moim skalniaku! Brakuje mi kilku dużych kamieni   

inwentaryzacja w Twoim skalniaku oznacza powstanie skalniaka u mnie
  inwentaryzacja w Twoim skalniaku oznacza powstanie skalniaka u mnie