Reniu deszcz o tej porze roku jest bardzo potrzeby i rośliny na pewno z radością go przyjmują. W nocy znowu lało teraz tylko trochę słońca i kwiaty ruszą na całego
Grażynko witam Cię bardzo serdecznie

co do werbeny bądź cierpliwa

na własnych doświadczeniach przekonałam się, że wschodzi bardzo nieregularnie. Jeszcze chwilę i będziesz miała werbenową dżunglę.
Małgosiu koleusy doskonale radzą sobie w gruncie, nie zastanawiaj się tylko sadz do ogrodu, nie musisz tak często podlewać jak w donicach a ubarwiają rabaty niesamowicie
Wandziu u mnie od dwóch dni popaduje i ziemia jest porządnie nasiąknięta, oglądałam prognozę pogody niebawem i do Ciebie dotrą opady. Pozdrawiam serdecznie
Aguś te irysy zakwitły tak wcześnie bo rosną pod samym domem, od ściany mają ciepełko, te w ogrodzie nawet jeszcze pąków nie pokazały. Niebawem deszcze dotrą i do Ciebie
Aga też mam o kwiatach czerwonych ale jeszcze w pączkach, jak powstanie u Ciebie skalniak dostaniesz kępkę białej
Promyczku dziękuję za wszystkie ciepłe słowa skierowane do mojego ogrodu. Witam cię gorąco w moim zielonym świecie, rozgość się
Marysiu dopiero tworzę moją kolekcję pierwiosnków, bardzo podobają mi się te kwiatuszki i jak byś miała nadmiar to ja bardzo chętnie przyjmę z dwie kępki. Iryski masz na bank i czosnek również. Ciepełka życzę.
Halinko cieszę się, że wstąpiłaś do mojego ogrodu

zapraszam Cię bardzo serdecznie, zaglądaj kiedy tylko będziesz miała ochotę. Za tak ciepłe słowa wysyłam Ci buziaka
Dorotko czosnek bardzo długo wychodzi z ziemi, daj mu jeszcze szansę.
Tereniu te iryski rosną w bardzo ekstremalnych, warunkach pod samym domem i tam mają bardzo ciepło a te które rosną na rabatach dopiero pokazały liście. Cebulę czosnku dostaniesz
Martuniu dziękuję

cieszę się bardzo, że podobają Ci moje kwiatuszki. Również wysyłam buziaczki
Iwuś a gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? Fajnie, że wróciłaś

mam nadzieję, że pokazałaś w swoim wątku trochę swojej wiosenki. Już lecę
Aguniu witaj

dla Ciebie mój ogród zawsze jest otwarty

Zapraszam kochana
Trochę słońca i kila ciepłych dni i rośliny buchną kwieciem