A różyczki jakie pokazałaś są śliczne i ciekawe kiedy będą do kupienia

Pani Szlązkiewicz pisze: To jest odmiana, której nie ma jeszcze na rynku, wielce obiecującego, młodego, polskiego hodowcy. Bardzo silny, słodki zapach, i barwa też niezwykle interesująca.
![]()
Kogra, bo pewnie mu dobrze u Ciebie jest, więc uznał że nie musi kwitnąćkogra pisze:A ja swojego Williama Wood wykopałam.
Tylko bujał w niebo skąpiąc kwiatów a te kilka jakie zrobił, owszem były cudne i bosko pachniały, ale jak dla mnie to za mało miał kwiatów w dodatku w tym roku w ogóle nie zakwitł.![]()
Oj Maju, trudno powiedzieć, myślę że co najmniej jeden lub dwa sezony trzeba ją obserwować pod kątem zdrowotności, trwałości cech itp. Potem jeśli hodowca uzna,że odmiana spełnia jego oczekiwania i warta jest rejestracji, rusza cała procedura.majka411 pisze:Kamila a, kiedy można się spodziewać tej tajemniczej róży a rynku
![]()
Możesz napisać nam o niej coś więcejkolor ma fajny
mati1999 pisze:![]()
Ale fajne owoce różi takie ładne kwiaty róż pokazujesz
Maju, Geschwindy wszystkie są moje, mam ich trochęedulkot pisze:Kamilo sporo tych geschwindek się znalazło u Ciebie, czy to są raczej z wojaży![]()
Jeżeli to Twoje to koniecznie muszę mieć Erlkönig, to jedna z niewielu jakiej mi brakuje
Tak jest,Amerykanie nadali błędną nazwę 'Blaze Superior' i tak się już utarło.edulkot pisze:A to dlaczego Blaze Superrior powinien być podpisany Demokracie![]()
Już polazłam i się dowiedziałam - bo pod taką nazwą jest ta róża zarejestrowana![]()
Ja mam chyba zwykłego Błażeja
Grażynko, wyłowiłaś ciekawostkę 'Sweet Blondie'kogra pisze:A mnie w oko wpadła piękna blondynka Sweet Blondie no i energetyczna Agnieszka.
Napisz o nich coś więcej.
A co słychać u róż typu "sadż i relaksuj się " , czy faktycznie są takie niesamowite ?