Adamie na ostrojowate jeszcze trzeba będzie poczekać, bo to wszystko jeszcze u mnie uśpione Jak zakwitną to na pewno je pokarzę w swoim wątku - już nie mogę się doczekać tych kwitnień, kohlerie u mnie bardzo fajnie i szybko zakwitają, chyba im wystawa okna pasuje od strony zachodu
Tutaj parę kwitnień Hippeastrum z ubiegłego roku, to odmiany bardzo stare, pachnące. Obecnie trudno je dostać, są bardzo poszukiwane przez hobbystów, mnie udało się je zakupić u Pana który zajmuje się nimi już dziesiątki lat, tzn: są już u niego z pokolenia na pokolenie.
Beatko
Piękne cymbidium?Jak widzę w sklepie to też trudno mi się oprzeć tylko potem mam problem bo raz przelałam to zgniło potem zachowałam umiar w podlewaniu to też poszedł .Chyba nie mam do nich rączki.
Hippeastra zeszłoroczne cudownie piękne ale najpiękniejszy to Chico .
Wiesz co faktycznie wyjątkowe są, mam niby podobne kolorystycznie ale to całkiem nie TO - cudne są Twoje!