coś nie chce ładnie kwitnąć.
  coś nie chce ładnie kwitnąć.   . Rośnie przy sąsiadowym płocie a tam świerk do nieba. Ja nawożę powojnik a świerk chyba połyka.
 . Rośnie przy sąsiadowym płocie a tam świerk do nieba. Ja nawożę powojnik a świerk chyba połyka.   . Pewnie go trzeba w inne miejsce przesadzić, tylko za bardzo nie wiem gdzie.
 . Pewnie go trzeba w inne miejsce przesadzić, tylko za bardzo nie wiem gdzie.  

. Nie ma co focić...
 . Nie ma co focić...  , nawet mi się nie chce tam jechać.  Niemiło się zrobiło..jadę tylko z konieczności.
 , nawet mi się nie chce tam jechać.  Niemiło się zrobiło..jadę tylko z konieczności.  

.Tylko ja ''działkę '' mam przed domem
 .Tylko ja ''działkę '' mam przed domem  

Ja nie opisałam bo i nie miałam jak.Michalska pisze: ja teraz mogę dalie wykopać bo mróz już je zmroził dobrze że zdążyłam je opisać.
 . Wszystkie mi zgniły w wodzie. Jedne się tylko uratowały, miały już pączki ale przez te przymrozki nie zdążyły zakwitnąć.
 . Wszystkie mi zgniły w wodzie. Jedne się tylko uratowały, miały już pączki ale przez te przymrozki nie zdążyły zakwitnąć.   . Wykopałam ale do następnego lata będzie to dla mnie zagadka. Jaki to kolor.
 . Wykopałam ale do następnego lata będzie to dla mnie zagadka. Jaki to kolor.