Gratuluje dobrego startu. Z każdą chwilą będzie coraz piękniej.

Ave pisze:Jest całkiem nieźle, spory zbór bylin i krzaczków najrożniejszych - widać rękę dobrej Ogrodniczki.
Gratuluje dobrego startu. Z każdą chwilą będzie coraz piękniej.A jak roślinki się rozrosną... zaczniesz narzekać , jak my wszyscy, na brak miejsca do sadzenia
Tinuleczka pisze:Tinuleczka pisze:Tinuleczka pisze: http://images63.fotosik.pl/1127/9dbfea14daf96150med.jpg [/img][/url]
bunia79 pisze:Fajny masz Tinuleczko ogród, taki "tajemniczy"...dużo pięknych roślin i bardzo ciekawe dodatki! Ogromnie zaciekawił mnie ptak , co to za ciekawa konstrukcja? Porusza się jakoś na wietrze, a może w deszczu?? Oświeć proszę laika![]()
Pozdrawiam serdecznie. Bogusia
Tinuleczka pisze:bunia79 pisze:Fajny masz Tinuleczko ogród, taki "tajemniczy"...dużo pięknych roślin i bardzo ciekawe dodatki! Ogromnie zaciekawił mnie ptak , co to za ciekawa konstrukcja? Porusza się jakoś na wietrze, a może w deszczu?? Oświeć proszę laika![]()
Pozdrawiam serdecznie. Bogusia
Witam Cię Bogusiu![]()
Ten ptak przyleciał do mnie z Indonezji, jest to żuraw, który jest wykonany z bambusa i kokosu...
ma ponad 70 cm "wysokości".
Jak wieje silniejszych wiatr to delikatnie "dzwoni" a głowa fajnie się rusza - na wszystkie strony jakby był żywy...![]()
Pozdrawiam