Zdążyłam tam zauważyć jakieś głupoty o nielubieniu. Ja się Ciebie pytam, czy osoba która nie jest lubiona, dorobiła by się takiej ilości postów i wątków
Zieleń w wiejskim ogrodzie
- slila1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zieleń w wiejskim ogrodzie
Marysiu z braku czasu nawet nie do końca obejrzałam poprzednią część wątku, a tu już cztery strony następnej.
Zdążyłam tam zauważyć jakieś głupoty o nielubieniu. Ja się Ciebie pytam, czy osoba która nie jest lubiona, dorobiła by się takiej ilości postów i wątków
Dzisiaj po powrocie z działki rezerwuję sobie czas na dokładne obejrzenie zaległych stron o Twoim pięknym ogrodzie.
- Ela SZ
- 200p

- Od: 12 sie 2011, o 13:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale ze mnie gapa,dopiero teraz zobaczyłam
Marysiu jeśli chodzi o inkarwille to śmiało możesz ją zostawić na zimę,nie umarza.Moja ma już kilka lat i zimuje ładnie. 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witam serdecznie w nowej części i nowym tygodniu
Danusiu nie zasłużyłam na takie słowa, ot kilkanaście roślin które uwielbiam
i każda jest dla mnie najważniejsza no oprócz podagrycznika i perzu
Ewo majowa jakie wrzaski w domu od wczoraj chyba też siedziałyby cały czas na polu czyżbyśmy musieli wybudować kolejną wolierę
Ewciu pipio najważniejsze, że jesteś wybacz nie doczekałam i padłam chociaż nic nie robiłam cały dzień oprócz zdjęć
Doceniam ten cień ale i poszerzam uprawy w kierunku słoneczka bo nie wszyscy lubią w cieniu
Eluniu El widzisz ja coś w słabej kondycji i coraz wcześniej mnie łamie!
Ewo evluk coś czuje że u mnie będzie podobnie - miauki jak dzieci ... domagają się wyjścia
Liduniu już się usprawiedliwiałam dlaczego tak napisałam - wybacz ! wiem! dzięki temu że tego jest tyle to czasem zniechęca do czytania, ale ja przynajmniej przeglądam zawsze zdjęcia (u niektórych dwa razy
) i czytam wypowiedzi gospodarza
zapraszam
Elu Sz ale jest rośnie i to pięknie! Trochę boję się ją zostawić tak dużo roślin zniknęło tej łagodnej zimy. Niestety dużo kupionych jesienią jest mnożonych z nasion angielskich a to przecież zupełnie inny klimat. Może niech na razie zostanie w tej doniczce
Miłego dnia ja dzisiaj mam pracę ekspedytora
Danusiu nie zasłużyłam na takie słowa, ot kilkanaście roślin które uwielbiam
Ewo majowa jakie wrzaski w domu od wczoraj chyba też siedziałyby cały czas na polu czyżbyśmy musieli wybudować kolejną wolierę
Ewciu pipio najważniejsze, że jesteś wybacz nie doczekałam i padłam chociaż nic nie robiłam cały dzień oprócz zdjęć
Eluniu El widzisz ja coś w słabej kondycji i coraz wcześniej mnie łamie!
Ewo evluk coś czuje że u mnie będzie podobnie - miauki jak dzieci ... domagają się wyjścia
Liduniu już się usprawiedliwiałam dlaczego tak napisałam - wybacz ! wiem! dzięki temu że tego jest tyle to czasem zniechęca do czytania, ale ja przynajmniej przeglądam zawsze zdjęcia (u niektórych dwa razy
Elu Sz ale jest rośnie i to pięknie! Trochę boję się ją zostawić tak dużo roślin zniknęło tej łagodnej zimy. Niestety dużo kupionych jesienią jest mnożonych z nasion angielskich a to przecież zupełnie inny klimat. Może niech na razie zostanie w tej doniczce
Miłego dnia ja dzisiaj mam pracę ekspedytora
- renzal

- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Jestem!
Czwarta strona! I jedź tu człowieku na komunię...
Zaraz wątek się zgubi.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
-
akl62

- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A te różowe gwiazdki na skalniaku , to co to ? Skalniak pod tą kłodą super się prezentuje. I te Twoje kamienie. Taki skalniak wygląda naturalnie, bo to przecież miejscowy kamień.
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Marysiu moje kotki jak nie chcą wrócić do domu to właśnie jako wabik macham im torebka z jedzeniem. Wtedy szybko przybiegają do miski.
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Ooo Marysia nowy wątek juz ma
wiejski ogród jest the best
będę Cię kochana odwiedzać! 
- zuzia55

- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Marysiu masz mnóstwo roślin i przestrzeni,jak ja lubię takie klimaty i zwierzyniec niczego sobie. 
- Maska

- Kontakt:
Renatko nie jest tak źle to tylko czwarta strona, a ja Cię witam serdecznie
Aniu
to jest lewizja królowa skalniaków ostatnio! Masz rację kamień miejscowy ale nie wiem czy wiejskie gospodynie kiedyś miały skalniaki, bo teraz obowiązkowo przed domem i sąsiadka dziwi się, że ja mam wgłębi ogrodu
Dorotko no to nasze przybiegły, ale po zjedzeniu zaraz był wrzask, że chcą z powrotem
Zuziu witam Cię serdecznie w moim ogrodzie
, że lubisz taki zwierzyniec to widać w awatarku
To zapraszam na porcję zdjęć z dnia dzisiejszego
Bodziszki:

ostatnie tulipany:

Miał być biały

Kwitną krzewy

ten wyhodowany z nasionka!
i mam pytanie to jest kasztan jadalny ; czy może ktoś wie czy to są jego kwiaty, bo ma takie coś pierwszy raz!

Aniu
Dorotko no to nasze przybiegły, ale po zjedzeniu zaraz był wrzask, że chcą z powrotem
Zuziu witam Cię serdecznie w moim ogrodzie
To zapraszam na porcję zdjęć z dnia dzisiejszego
Bodziszki:

ostatnie tulipany:

Miał być biały

Kwitną krzewy

ten wyhodowany z nasionka!
i mam pytanie to jest kasztan jadalny ; czy może ktoś wie czy to są jego kwiaty, bo ma takie coś pierwszy raz!

Marysiu, znalazlam Cie.
Masz jeszcze tulipanki? Jakaś późna odmiana, u mnie już na wykończeniu.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Marysiu,ile kwiecia u ciebie kolorowego.U mnie tylko żurawki i orliki na razie daja kolor.
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Z dzisiejszej porcji zdjęć wybieram cebulicę i białego bodziszka: prześliczne są, takie delikatne....
Z kotami, toś sobie narobiła teraz, bo już wiedzą co na zewnątrz jest i będą wyć pod drzwiami
moje po jednym dniu na zewnątrz trzeba podstępem do domu zaganiać, tak im się podoba 
Z kotami, toś sobie narobiła teraz, bo już wiedzą co na zewnątrz jest i będą wyć pod drzwiami
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Pat, białym bodziszkiem musisz się podzielić
Ładny jest 
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Marysiu cieszę się ,że mogłam zobaczyć Twój ogród z szerszej perspektywy. Pięknie i sielsko u Ciebie.
Bardzo, bardzo mi się podoba. Wydaje mi się ,że idealnie dopasowałaś ogród do miejsca jakie je otacza.
Bardzo, bardzo mi się podoba. Wydaje mi się ,że idealnie dopasowałaś ogród do miejsca jakie je otacza.
- Maska

- Kontakt:
Beatko moje też już przekwitły, a tu nagle te wyszły jakieś spóźnialskie
Małgosiu czekam na irysy bo u innych kwitną a u mnie jeszcze nie!
Pat to dary! Nie pamiętam od kogo bodziszek bo przyszedł bez kwiatka. Może od Irminki, może od Lidzi no nie wiem
Cebulica od Marysi Mar Mam nadzieję, że bodziszek jak inne szybko się rozrośnie
Aniu Słodka dzielicie skórę na niedźwiedziu
ale rozumiem to, jak się rozrośnie będziemy dzielić 
Aniu Czarowna dziękuję za uznanie. Jest to miejsce gdzie mogę sadzić rośliny, ale niestety nie mogę specjalnie komponować rabat, bo jest to dosyć utrudnione przez rosnące drzewa, których nie można od tak wyrzucić
Małgosiu czekam na irysy bo u innych kwitną a u mnie jeszcze nie!
Pat to dary! Nie pamiętam od kogo bodziszek bo przyszedł bez kwiatka. Może od Irminki, może od Lidzi no nie wiem
Aniu Słodka dzielicie skórę na niedźwiedziu
Aniu Czarowna dziękuję za uznanie. Jest to miejsce gdzie mogę sadzić rośliny, ale niestety nie mogę specjalnie komponować rabat, bo jest to dosyć utrudnione przez rosnące drzewa, których nie można od tak wyrzucić