A to kwitnie wiciokrzew zaostrzony .W mniej mroźne zimy zimozielony, w ciężkie przymarza do korzenia, ale odbija.Bardzo szybko rośnie.
Mam go z pięć lat, w tamtym roku zmarzł ,odbił urósł ponad 3 m ale nie kwitł.W tym roku liście wszystkie siedziały zielone i zrobił takie oto przedstawienie.Kwiat biało-żółty. miodowy.Zapach silny , słodki.
Ule są dwa , jeden ma ponad 50 lat może trochę więcej.Pszczół co prawda nie chowam /uczulenie / ale zawsze dobra skrzynka na narzędzia czy inne bibeloty. Był jeszcze jeden ręcznie rzeźbiony po bokach , cudny ,ale już zęby historii za bardzo się w niego wgryzły
Piękna ta Twoja kupa zielska Opłacało się wydać tą kasę,bo efekty są super
Moje rośliny: hiacynty wodne,-,storczki,kaktusy,bambus,muchołówka,róża jerychońska i całe multum innych na balkonie.
Moje zwierzęta: chomiki - Kuleczek(miała być Kuleczka) i Filutek,pies Amo,17 rybek.
Pzdr
Dziękuję tylko początki były makabryczne , nie wiem czy dzisiaj bym się zdecydował ponownie ale na pewno by było inaczej.Mniej błędów by było i bardziej zielono
Piknie masz! No cóż, każdy bogatszy w doświadczenia parę rzeczy by zmienił w historii. Ja też, zamiast najpierw się naczytać, wypytać, to w gorącej wodzie kąpana, działałam. A teraz też bym kilka rzeczy zmieniła. Ale jest jak jest i może to i dobrze, przynajmniej jest co naprawiać i do czego dążyć
Witaj Robercie.
Przyszłam z rewizytą.
Widzę, że masz bardzo obszerny ogród, pełen róż, a że czasem jakiś chwast się trafi, u mnie także ich nie brakuje, tym bardziej, że mam wokół nieużytki.
Miłego dnia.