Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .
- Ewiczka52
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 lut 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .
JAGÓDKO
Widzę ,że jestes wrażliwą osobą - myślę ,że dzieci spotkają na swojej drodze dobrych ludzi którzy im pomogą
Odnośnie DNI KWITNĄCYCH MAGNOLII- jestem za obiema rękami 
Pozdrawiam Ewula
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Iguniu to ja ...córa marnotrawna
Gapa ostatnia ...zwalam na pogodę .A tak czekałam
Kochana na magnolie czekam z utęsknieniem i na całą kwitnącą wiosnę
Póki co napasłam oko cudnymi fotkami
Buziaki!
Kochana na magnolie czekam z utęsknieniem i na całą kwitnącą wiosnę
Buziaki!
marzenia się spełniają! Dana
Jagódko, czytam smutne, przygnębiające informacje o sąsiadce... nie wyobrażam sobie, co przeżywa rodzina... to straszne
Czy miała jakąś stresującą sytuację, że do tego zawału doszło?
Trzymaj się... ściskam Cię serdecznie
Czy miała jakąś stresującą sytuację, że do tego zawału doszło?
Trzymaj się... ściskam Cię serdecznie
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jagódko, ściskam Cię mocno i przesyłam pozytywne fluidy 
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Pozdrawiam cieplutko
Smutne. Czasami nie zdajemy sobie sprawy z jakimi problemami przychodzi się ludziom mierzyć.
W ich obliczu wstyd mi, że marudzę nad rzeczami nieistotnymi
.
Smutne. Czasami nie zdajemy sobie sprawy z jakimi problemami przychodzi się ludziom mierzyć.
W ich obliczu wstyd mi, że marudzę nad rzeczami nieistotnymi
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
- christinkrysia

- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Zawitały do Ciebie zwiastuny wiosny więc zawitałaś i Ty z nowym wątkiem na forum
- wspaniałe wejście prawdziwej gwiazdy
Witam i pozdrawiam - oby sezon był udany a takich smutnych chwil, o jakich piszesz było jak najmniej.
- wspaniałe wejście prawdziwej gwiazdy
Witam i pozdrawiam - oby sezon był udany a takich smutnych chwil, o jakich piszesz było jak najmniej.
- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
Jestem już.
Zanim się obejrzałem już 4 strona.
U Ciebie w wątku tak pięknie... Wiosennie.
Takie widoki radują serce. Tylko kiedy my się ich doczekamy..? 
Zanim się obejrzałem już 4 strona.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jagódko,smutne wiadomości przesyłasz.
Jak dobrze pójdzie będę miała 5 sadzonek miny,ale tylko z plantico,z L....o wszystkie padły.
Jak dobrze pójdzie będę miała 5 sadzonek miny,ale tylko z plantico,z L....o wszystkie padły.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jagódko przyszłam Życzyć Ci mimo wszystko Wesołych Świąt.
To święta odrodzenia. Trzeba zatem mieć nadzieję na lepsze jutro
To święta odrodzenia. Trzeba zatem mieć nadzieję na lepsze jutro
- Ewiczka52

- Od: 1 lut 2012, o 14:52
JAGÓDKO
Witam poświątecznie , u mnie chłodno ale się uśmiecham bo wiem że będzie tylko lepiej 
Pozdrawiam Ewula
-
JagiS

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Trafiłam do Ciebie i już się nie zgubię. Czekam na przebudzenie Twoich magnolii i urdzika
Złote masz serce, że tak przeżywasz sąsiedzkie dramaty
Teraz kardiologia potrafi zdziałać tak wiele
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do siebie - Jagoda
Jagódko, przychodzę do Ciebie wieczorem zapytać co słychać i jak Twój nastrój?
U mnie wciąż śnieg i niepogoda, ale prognozy na przyszły tydzień znacznie bardziej optymistyczne... Tego nam życzę - optymizmu, nawet takiego wykrzesywanego spod wielu warstw minorowych nastrojów...
Ściskam serdecznie!
A
U mnie wciąż śnieg i niepogoda, ale prognozy na przyszły tydzień znacznie bardziej optymistyczne... Tego nam życzę - optymizmu, nawet takiego wykrzesywanego spod wielu warstw minorowych nastrojów...
Ściskam serdecznie!
A
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Witajcie moi mili Goście
...Przepraszam za opóźnienia w odpowiedziach ...ale sami rozumiecie ...życie jest poplątane ...ba! , by nie powiedzieć ...bolesne ...żyć jednak trzeba dalej ..pomimo , a może przede wszystkim wbrew przeciwnościom losu ...
Gdyby tak jeszcze za oknem ciekawie było - słoneczko zaświeciło ...to i serce by się radowało ...a tak , to do kitu ...
Niestety - nie jest moją dobrą stroną cierpliwość ...ale staram się ...podobno trening czyni mistrza .
Elżuniu ...a " wszystko to .... " przez tę pogodę "..., bo i u mnie nieszczególnie w ten paskudny czas ; niepokój wewnętrzny , co i rusz jakieś sygnały mózg wysyła ...jakieś piszczenia , przemieszczające się bóle - jakby kłucia bolesne ...no cóż - już jestem zmęczona tym siedzeniem w domu . Och , jakże chętnie pogrzebałam bym w ziemi ....biedne moje roślinki - co wyjdą , to je zasypie , a Chionodoxa zakwitła w sobotę ...a w niedzielę już jej widać nie było .
My , meteopaci , migrenowcy , sercowcy , etc...niestety , ale źle reagujemy na taką pogodę ...dochodzi jeszcze deprecha ...bo jak się cieszyć i z czego ?
Dużo zdrówka ...
i ..życzę Ci ( sobie też ) ...by to wreszcie się skończyło i niech do cho**** wreszcie nastanie wiosna - wytęskniona , czarowna i buchająca zielenią i kolorami .
Bożenko...witaj , witaj
miło mi , że w tym tłumie mnie odnalazłaś ...po moim wpisie
. Te dzwonki mnie wykończą ...robię lustrzane odbicie pierwszego wzoru ...jeszcze zostały dwa kwiatki do zrobienia . Aż się boję , czy ten silk laps nie utworzy sprężyny z całości
.
Dziękuję ...jak zrobię - nie omieszkam się pochwalić ...sama jestem ciekawa , co z tego wyjdzie ...
Ewuniu ...tak , jestem , ale czasami za bardzo i dostaję w d*** ...ot, takie życie ( zresztą nikt nam nie powiedział , że będzie łatwe i usłane różami ) .
Mam rozumieć ..., że spotkamy się u mnie na
Święcie Magnolii - serdecznie zapraszam
Danuś ...lepiej późno ..niż wcale ...więc witaj w kolejnej odsłonie
. Wszyscy jesteśmy już zmęczeni wiosenną zimą ...a co za tym idzie - brakiem słońca -wszak działamy na baterie słoneczne ...
Aguniu ...do tej pory tak trudno mi uwierzyć , że nie ma Jej wśród nas ...w dzisiejszych czasach każdy ma jakąś stresującą sytuację - a to brak kasy , a to bezrobocie ( zwolnienia ) ...jak sprostać życiowym wyzwaniom skoro tyle wydatków podstawowych , a jeszcze gdy ma się czwórkę dzieci ? Tak , Ona cały czas żyła - z powyższym - w stresie . Niepewność jutra ...
Kasiu ...dziękuję ...
...oj , chyba wszystkim są nam potrzebne
Justysiu ...często obserwuję w TV , czytam w Onet.pl - ile nieszczęść ludzkich się przewija na naszych oczach . Zawsze mojemu M i moim dzieciom mówię , że ludzie nie takie mają problemy , z którymi muszą się zmagać na co dzień .
A już najbardziej - co mnie irytuje - blichtr i wywyższanie się władz - jakby byli "świętymi krowami " ...Zresztą -..." syty - nigdy nie zrozumie głodnego "...nie zauważy potrzeb maluczkich , a zwłaszcza ludzi starszych ( przecież oni już tyle w życiu przeszli ) i dzieci , które w rzeczy samej na świat się nie prosiły .
Krysiu ...witam Cię bardzo serdecznie...doprawdy nie wiem , co mam Ci napisać ...no , powiedz sama , jak długo można czekać ...opony rosną , a wiosny jak nie było ...tak nie ma ....
Ale...jakiej gwiazdy ...
...Toż skromne ( były ) pierwsze oznaki wiosny ...aktualnie pod śniegiem .
Fakt , to zdarzenie mnie przybiło ...oby jak najmniej tego typu sytuacji miało miejsce , bo się wykończę ...
Dziękuję za miłe słowa
Krystianie ...jakże miło , że wpadłeś ...wiosennie - to było - a teraz , chyba wszyscy mamy to samo
. Sama się nad tym zastanawiam - co z tą wiosną ?
Pozdrawiam serdecznie
Gosiu- z Rypina - wybacz , ale jakoś nie lubię pisać Twego nicku ... Smutne , ale prawdziwe -...niestety - samo życie ...
Przerobiłam to u siebie , że z tej L....nasiona są " mało aktywne "....chociaż wyjątki się zdarzają .
Buziaki
Gosiu- Margo2 ...jakoś nie mogłam się odrodzić ..., a to za przyczyną widoku tak dzieci , jak i tego , co za oknem ....
Wiem , że nadzieja ...to matka głupich ( powiadają ) ...ale , jak każda matka ( prawdziwa ) kocha wszystkie dzieci ...no i nadzieja ...umiera zawsze ostatnia ....
Dziękuję za życzenia ....
Ewuniu ...uśmiecham się - wymuszenie - ja , wiecznie niepoprawna optymistka - zaczynam się już niepokoić ...chociaż promyk słońca ześlij Boże - powtarzam sobie każdy dzień ....a tu ..nic ...
Jagodo Nadmorska ...witam Cię serdecznie ...po Małopolsku ; chlebem i solą ...ale , jako , że ...chleb się dopiero piecze - tak więc witam Cię ...
Jak pomyślę , że moje magnolie mają zakwitnąć około 24 kwietnia , to sama sobie nie wierzę , że ten spektakl zobaczę na własne oczy w tym roku .
To dla Ciebie ...Soldanella carpatica & Magnolia " Alexandrina "

Serce złote
....chyba nie ...raczej wrażliwe i ...arytmiczne ...napisałam PW ....
Nadzieja też umarła ....
Aguniu co słychać ?...chyba to samo , co u Ciebie - oprócz tego , że ja nie pracuję - więc wypad do fabryki mnie nie dotyczy . Szkoda , bo może i nie wlókł by się ten czas oczekiwania na prawdziwą wiosnę
.
Wszystko w zasadzie robię na siłę ...jedynie moje zasiewy i roślinki w domu mnie cieszą , dając namiastkę wiosny .
Układanie wzorów na szale też mnie uspokaja , wycisza - by nie zwariować ...
Dziękuję ...
- Tobie , jak i sobie - RYCHŁEJ WIOSNY - PRAWDZIWEJ
Gdyby tak jeszcze za oknem ciekawie było - słoneczko zaświeciło ...to i serce by się radowało ...a tak , to do kitu ...
Niestety - nie jest moją dobrą stroną cierpliwość ...ale staram się ...podobno trening czyni mistrza .
Elżuniu ...a " wszystko to .... " przez tę pogodę "..., bo i u mnie nieszczególnie w ten paskudny czas ; niepokój wewnętrzny , co i rusz jakieś sygnały mózg wysyła ...jakieś piszczenia , przemieszczające się bóle - jakby kłucia bolesne ...no cóż - już jestem zmęczona tym siedzeniem w domu . Och , jakże chętnie pogrzebałam bym w ziemi ....biedne moje roślinki - co wyjdą , to je zasypie , a Chionodoxa zakwitła w sobotę ...a w niedzielę już jej widać nie było .
My , meteopaci , migrenowcy , sercowcy , etc...niestety , ale źle reagujemy na taką pogodę ...dochodzi jeszcze deprecha ...bo jak się cieszyć i z czego ?
Dużo zdrówka ...
Bożenko...witaj , witaj
Dziękuję ...jak zrobię - nie omieszkam się pochwalić ...sama jestem ciekawa , co z tego wyjdzie ...
Ewuniu ...tak , jestem , ale czasami za bardzo i dostaję w d*** ...ot, takie życie ( zresztą nikt nam nie powiedział , że będzie łatwe i usłane różami ) .
Mam rozumieć ..., że spotkamy się u mnie na
Święcie Magnolii - serdecznie zapraszam
Danuś ...lepiej późno ..niż wcale ...więc witaj w kolejnej odsłonie
Aguniu ...do tej pory tak trudno mi uwierzyć , że nie ma Jej wśród nas ...w dzisiejszych czasach każdy ma jakąś stresującą sytuację - a to brak kasy , a to bezrobocie ( zwolnienia ) ...jak sprostać życiowym wyzwaniom skoro tyle wydatków podstawowych , a jeszcze gdy ma się czwórkę dzieci ? Tak , Ona cały czas żyła - z powyższym - w stresie . Niepewność jutra ...
Kasiu ...dziękuję ...
Justysiu ...często obserwuję w TV , czytam w Onet.pl - ile nieszczęść ludzkich się przewija na naszych oczach . Zawsze mojemu M i moim dzieciom mówię , że ludzie nie takie mają problemy , z którymi muszą się zmagać na co dzień .
A już najbardziej - co mnie irytuje - blichtr i wywyższanie się władz - jakby byli "świętymi krowami " ...Zresztą -..." syty - nigdy nie zrozumie głodnego "...nie zauważy potrzeb maluczkich , a zwłaszcza ludzi starszych ( przecież oni już tyle w życiu przeszli ) i dzieci , które w rzeczy samej na świat się nie prosiły .
Krysiu ...witam Cię bardzo serdecznie...doprawdy nie wiem , co mam Ci napisać ...no , powiedz sama , jak długo można czekać ...opony rosną , a wiosny jak nie było ...tak nie ma ....
Ale...jakiej gwiazdy ...
Fakt , to zdarzenie mnie przybiło ...oby jak najmniej tego typu sytuacji miało miejsce , bo się wykończę ...
Dziękuję za miłe słowa
Krystianie ...jakże miło , że wpadłeś ...wiosennie - to było - a teraz , chyba wszyscy mamy to samo
Pozdrawiam serdecznie
Gosiu- z Rypina - wybacz , ale jakoś nie lubię pisać Twego nicku ... Smutne , ale prawdziwe -...niestety - samo życie ...
Przerobiłam to u siebie , że z tej L....nasiona są " mało aktywne "....chociaż wyjątki się zdarzają .
Buziaki
Gosiu- Margo2 ...jakoś nie mogłam się odrodzić ..., a to za przyczyną widoku tak dzieci , jak i tego , co za oknem ....
Wiem , że nadzieja ...to matka głupich ( powiadają ) ...ale , jak każda matka ( prawdziwa ) kocha wszystkie dzieci ...no i nadzieja ...umiera zawsze ostatnia ....
Dziękuję za życzenia ....
Ewuniu ...uśmiecham się - wymuszenie - ja , wiecznie niepoprawna optymistka - zaczynam się już niepokoić ...chociaż promyk słońca ześlij Boże - powtarzam sobie każdy dzień ....a tu ..nic ...
Jagodo Nadmorska ...witam Cię serdecznie ...po Małopolsku ; chlebem i solą ...ale , jako , że ...chleb się dopiero piecze - tak więc witam Cię ...

Jak pomyślę , że moje magnolie mają zakwitnąć około 24 kwietnia , to sama sobie nie wierzę , że ten spektakl zobaczę na własne oczy w tym roku .
To dla Ciebie ...Soldanella carpatica & Magnolia " Alexandrina "

Serce złote
Nadzieja też umarła ....
Aguniu co słychać ?...chyba to samo , co u Ciebie - oprócz tego , że ja nie pracuję - więc wypad do fabryki mnie nie dotyczy . Szkoda , bo może i nie wlókł by się ten czas oczekiwania na prawdziwą wiosnę
Wszystko w zasadzie robię na siłę ...jedynie moje zasiewy i roślinki w domu mnie cieszą , dając namiastkę wiosny .
Układanie wzorów na szale też mnie uspokaja , wycisza - by nie zwariować ...
Dziękuję ...
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Fajnie,że sie odezwałas Jagfódko.Wszyscy jestesmy już wymęczeni tym oczekiwaniem na wiosnę,której ciagle nie widać,cały miesiąc z pracami ogrodowymi mamy w plecy.
-
JagiS

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Jagódko złota
.
Pięknie mnie przywitałaś
. Urdzik, moje marzenie niespełnione, nawet moja Wiedźma go nie miała, nie chce rosnąć w nadmorskich warunkach
. A magnolię pożegnałam w ubiegłym roku, nie zniosła tej paskudnej suchej i mroźnej zimy
. Teraz rozumiesz, jak Twoje zdjęcia cieszą moje oczy
.
Jagoda Nadmorska
Pięknie mnie przywitałaś