Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 14
Ewa, ja też właśnie podglądam jego ofertę, ale póki co, widzę tylko jakieś dwa żółtki... niestety ten kolor, razem z niebieskim, jakoś staram się omijać...
Feluś, niedzielno-siestowe dobry wieczór!
Feluś, niedzielno-siestowe dobry wieczór!
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Podobno w drugiej połowie miesiąca ma się to zmienić 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Mam nadzieję
W tym roku powinno mi zakwitnąć więcej tych zakupionych zeszłej wiosny.

- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
Witam w nowym wątku... dzisiaj chwaliłam Twój wątek wsród swoich koleżanek ....podziwiałam styl, klasę, szyk i rozmach z jakim działasz ... te zakupy... zrealizowane plany i wszystko co robisz godne są naśladowania
Pozdrawiam Jola

Pozdrawiam Jola
- PiotrekP
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Godzinę mnie nie było, a tu już 14stka , ma ktoś więcej ?
witam i ja 

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Az mi zapachniało piwoniami...
Czyli kaskada, mówisz będzie większa, już się nie mogę doczekać co wymyśliliście. Widziałam w którejś z części Twojego wątku zdjęcie i właśnie tak mi sie kojarzyło, ze będzie inna niż teraz. A taka kaskada i oczko pod liściastymi nie jest męcząca w obsłudze? Chodzi mi o czyszczenie. Bo ja się boję tego, że strzelę sobie w kolano takim luksusem, przy którym będzie mnóstwo pracy
Czyli kaskada, mówisz będzie większa, już się nie mogę doczekać co wymyśliliście. Widziałam w którejś z części Twojego wątku zdjęcie i właśnie tak mi sie kojarzyło, ze będzie inna niż teraz. A taka kaskada i oczko pod liściastymi nie jest męcząca w obsłudze? Chodzi mi o czyszczenie. Bo ja się boję tego, że strzelę sobie w kolano takim luksusem, przy którym będzie mnóstwo pracy

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ewcia a pewnie ,że zakwitną.
Aga- jakie wielkie plany, no pewnie,na miarę ogrodu.Cudownie u Ciebie -tak sobie pospacerowałam- bo wreszcie mam chwilę wolnego.Zółtego nie lubisz?Ja przeciwnie,zwłaszcza taką pastelową.Niebieskiego nie lubię ale w bylinkach i owszem bo ladnie się komponują z różami.
U nas pięknie,zimowo i dość ciepło jak na zim ę.Pozdrawiam.
Aga- jakie wielkie plany, no pewnie,na miarę ogrodu.Cudownie u Ciebie -tak sobie pospacerowałam- bo wreszcie mam chwilę wolnego.Zółtego nie lubisz?Ja przeciwnie,zwłaszcza taką pastelową.Niebieskiego nie lubię ale w bylinkach i owszem bo ladnie się komponują z różami.
U nas pięknie,zimowo i dość ciepło jak na zim ę.Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wow,już 4 strona,wpisuję się bo jestem ciekawa zmian
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś jestem i ja wiecznie pędząca za Wami Agula
Plany rewelacyjne...będę trzymać mocno kciuki i podglądać.
Dziękuję za zdjęcia które za każdym razem utwierdzają mnie w przekonaniu że to mój ulubiony, perfekcyjny ogród na FO
Gratuluję tak pięknego skrawka na ziemi 

Plany rewelacyjne...będę trzymać mocno kciuki i podglądać.
Dziękuję za zdjęcia które za każdym razem utwierdzają mnie w przekonaniu że to mój ulubiony, perfekcyjny ogród na FO

- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
no, nie... dopiero na 4 str sie załapałam 

- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Agnieszko, jak miło z okazji kolejnej części twojego wątku znowu móc podzwiać Twój piekny ogród... 

pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Aguniu
,robię komputerowe postępy, skoro udało mi się trafić do cz.14.
Z pomocy na razie nie skorzystam,ale bardzo dziękuje za ofiarowaną pomoc
idę dalej zachwycać się Twoim przecudnym ogrodem -buziaczki-Ela

Z pomocy na razie nie skorzystam,ale bardzo dziękuje za ofiarowaną pomoc
idę dalej zachwycać się Twoim przecudnym ogrodem -buziaczki-Ela
pozdrawiam Ela
Elu, bardzo mi przyjemnie, że mam w Tobie stałego gościa!
Jeśli będziesz potrzebować wsparcia, to jestem... Dzięki za serdeczne słowa!
Ewuniu, a mnie jest miło Cię gościć! Cieszę się, że nasza różana królowa nosi to samo imię
Ave, 4-ta strona nie jest przecież zła
Aguś, dziękuję, ale mój ogród nie zasługuje na takie słowa... tu na forum jest wiele piękniejszych, dojrzalszych, większych i bardziej zadbanych ogrodów... w swój wkładam jednak całe serce, więc dziękuję za słowa uznania
Dorciu, w niedzielę mamy więcej czasu, to i posty szybciej wskakują
Dziękuję za odwiedziny!
Aniu, witam serdecznie - cieszę się, że Cię widzę! Żółty i niebieski to nie są moje ulubione barwy w ogrodzie i tkaninach, ale nie znaczy, że nie mam ich w ogóle... cóż może się równać z żółtymi tulipanami, krokusami czy niebieskimi szafirkami? Mimo wszystko, instynktownie ciągnie mnie w stronę innych kolorów... purpury, róże, fiolety, biele - o, tak. Tu też prawdziwa zima! Zapraszam częściej, Aniu.
Magdo, kaskada w swojej szerszej formie nawet lepiej będzie się wpasowywała w ogrodową przestrzeń - musimy jednak nad nią popracować... pytasz czy brzozy kołyszące się nad oczkiem nie są uciążliwe... oczywiście są, jesienią... ale to mi specjalnie nie przeszkadza, bo kocham brzozy i akceptuję fakt śmiecenia... mamy odkurzacz do oczka, którego używamy dwa razy do roku i jest ok. Poza tym woda jest czysta, ponieważ roślinność i ryby zamieszkujące zbiornik, utrzymują właściwy balans. Polecam wodę w ogrodzie!
Piotrze, jakoś szybko nastukaliśmy te kilka stron
Witam!
Jolu, dobrze Cię widzieć... te słowa o elegancji i klasie bardzo mi schlebiają - dziękuję że w ten sposób myślisz o moim ogrodzie! Ja tego rodzaju komplementy mogę w całości skierować pod adresem Twojego fantastycznie skomponowanego zakątka
Ewa, na stronie 6ej przybyło trochę piwonii

Ewuniu, a mnie jest miło Cię gościć! Cieszę się, że nasza różana królowa nosi to samo imię

Ave, 4-ta strona nie jest przecież zła

Aguś, dziękuję, ale mój ogród nie zasługuje na takie słowa... tu na forum jest wiele piękniejszych, dojrzalszych, większych i bardziej zadbanych ogrodów... w swój wkładam jednak całe serce, więc dziękuję za słowa uznania

Dorciu, w niedzielę mamy więcej czasu, to i posty szybciej wskakują

Aniu, witam serdecznie - cieszę się, że Cię widzę! Żółty i niebieski to nie są moje ulubione barwy w ogrodzie i tkaninach, ale nie znaczy, że nie mam ich w ogóle... cóż może się równać z żółtymi tulipanami, krokusami czy niebieskimi szafirkami? Mimo wszystko, instynktownie ciągnie mnie w stronę innych kolorów... purpury, róże, fiolety, biele - o, tak. Tu też prawdziwa zima! Zapraszam częściej, Aniu.
Magdo, kaskada w swojej szerszej formie nawet lepiej będzie się wpasowywała w ogrodową przestrzeń - musimy jednak nad nią popracować... pytasz czy brzozy kołyszące się nad oczkiem nie są uciążliwe... oczywiście są, jesienią... ale to mi specjalnie nie przeszkadza, bo kocham brzozy i akceptuję fakt śmiecenia... mamy odkurzacz do oczka, którego używamy dwa razy do roku i jest ok. Poza tym woda jest czysta, ponieważ roślinność i ryby zamieszkujące zbiornik, utrzymują właściwy balans. Polecam wodę w ogrodzie!
Piotrze, jakoś szybko nastukaliśmy te kilka stron

Jolu, dobrze Cię widzieć... te słowa o elegancji i klasie bardzo mi schlebiają - dziękuję że w ten sposób myślisz o moim ogrodzie! Ja tego rodzaju komplementy mogę w całości skierować pod adresem Twojego fantastycznie skomponowanego zakątka

Ewa, na stronie 6ej przybyło trochę piwonii

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Uważam że twój ogród to wszystko ma.....podziwiam nieustannie
Chciałabym móc to kiedyś zobaczyć wszystko na własne oczy