Moja młoda działeczka - aanula cz.1
no te zdjecia z poprzednich lat bardziej przypominaja mi to, co ja mam na swoim kawałku ziemi
ale jest coraz lepiej. Własnie wróciłam z urlopu, zdążyliśmy załozyc juz nowy trawnik i teraz tylko czekamy na efekty. A Twoja działka zachwyca mnie wciąż na nowo. Jest taka czyściutka, moja w niekrórych kawałkach tez taka jest
pozdrawiam i czekam na nowe zdjecia.
-
Grzegorz B
Anulko pięknie widać na zdjęciach różnicę. Mnie interesuje ten piękny trawnik. Czy wymagał dużo zachodu żeby doprowadzić go do takiego efektu jak teraz? A w ogóle to nie jest już młoda działeczka tylko już piękny ogród. Pozdrowienia.
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
oglądam Twoją trawkę, ja posiałam swoją tydzień temu i czekam, kiedy cos się pokaze!!!
dziś jestem z siebie dumna, bo stworzyłam małe wrzosowisko (12wrzosów), pokryłam to torfem i szyszkami-tak doradził mi sprzedawca. Efekt bardzo przyjemny, teraz tylko czekać aż zakwitną...zaczęłam dziś tworzenie rabatki z trawami ozdobnymi, pomysł myślę jest dobry, ale jeszcze sporo roślin muszę tam zdobyć, jak już zrobię tak, że nie bedę sie wstydzic zaprezentuje fotki!pozdrawiam wszystkich zapaleńców.
-
barbarka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aanulko jestem w szoku
pięknie teraz wszystko wygląda. Moje gratulacje.Chylę czoła

Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wielkie dzięki za odwiedziny i pochwały
Mało teraz udzielam się na Forum, bo większą część czasu spędzam na działce albo po prostu w pracy. Będę nadrabiała zaległości jak pogoda się popsuje .... czyli przyjdzie jesień....
Pokażę teraz trochę moich roślinek...
Hosty ...nie znam niestety nazw...

i jeszcze jedna NN

Mam nadzieję,że pomożecie mi je nazwać ....
Teraz niecierpki...

...i reszta z mojego raju ;:2

Żurawki...

Kalina...

...i jeszcze ... nazw niestety nie znam...

ten żółty to nazywam "babcinym" bo pamiętam te kwiaty jak zawsze rosły u babci... Widziałam już je gdzieś na Forum, ale oczywiście nie pamiętam nazwy...skleroza
Na razie to tyle z mojego ogródka ... następne oczywiście będą jak znowu się dorwę do komputera
bo młodzież już mi stoi nad głową i krzyczy...kiedy skończysz....kiedy skończysz...
Mało teraz udzielam się na Forum, bo większą część czasu spędzam na działce albo po prostu w pracy. Będę nadrabiała zaległości jak pogoda się popsuje .... czyli przyjdzie jesień....
Pokażę teraz trochę moich roślinek...
Hosty ...nie znam niestety nazw...

i jeszcze jedna NN

Mam nadzieję,że pomożecie mi je nazwać ....
Teraz niecierpki...

...i reszta z mojego raju ;:2

Żurawki...

Kalina...

...i jeszcze ... nazw niestety nie znam...

ten żółty to nazywam "babcinym" bo pamiętam te kwiaty jak zawsze rosły u babci... Widziałam już je gdzieś na Forum, ale oczywiście nie pamiętam nazwy...skleroza
Na razie to tyle z mojego ogródka ... następne oczywiście będą jak znowu się dorwę do komputera
bo młodzież już mi stoi nad głową i krzyczy...kiedy skończysz....kiedy skończysz...