Jak dla Ciebie nie różni się niczym wiara w bóstwa i bożki a wiara w Boga jedynego to nie powinienem się dziwić w zasadzie
RafalW
Zapomniałeś przykazania: NIE BĘDZIESZ MIAŁ BOGÓW CUDZYCH PRZEDE MNĄ.
Jak dla Ciebie nie różni się niczym wiara w bóstwa i bożki a wiara w Boga jedynego to nie powinienem się dziwić w zasadzie
Otóż to.To mój punkt widzeniazjawka pisze: Każdy ma swój punkt widzenia. Moderatorzy wiedząc że będzie taka przegadywanka nie powinni zakładać takiego wątku bo po co ?
Ja Grażko tak nie uważam. Myślę tylko, że dając przyzwolenie na taką "zabawę", pokazujesz dzieciom ich drogę życiową.One gdy dorosną posuną się o krok dalej i dalej, bo z domu wyniosą takie wzorce. Zdaję sobie sprawę, że większość uczestników lansowania halleewinowych wygłupów jest katolikami. Jedni z tego wyrosną inni bedą się bawić zapominając o dniu Wszystkich Świętych i Zadusznym.grazka2211 pisze:Ale czy to że dzieci biegając i pukając co chwilę do drzwi za cukierkami (co jest bardzo denerwujące-podchodzenie co chwilę do drzwi i ich otwieranie) przechodzą od razu na wiarę szatana ?Czy to że moje dziecko też w tym uczestniczy jestem tą złą mamą ?
.
grazka2211 pisze:Ale czy to że dzieci biegając i pukając co chwilę do drzwi za cukierkami (co jest bardzo denerwujące-podchodzenie co chwilę do drzwi i ich otwieranie) przechodzą od razu na wiarę szatana ?Czy to że moje dziecko też w tym uczestniczy jestem tą złą mamą ? .