Kaniu! W domu na pewno mam gdzieś zdjęcie całe krzaka, który w tym roku dodatkowo wypuścił jeden pęd, długi na jakieś 3 metry. Wstawię więc - zapewne w sobotę, a może zrobie świeże zdjęcie. Chopin znowu u mnie kwitnie. Trochę mniej niz przedtem, po tym jak go brał mączniak. Ogólnie jednak jestem z niego bardzo zadowolona.
Dorotko (dorcia7)! Dorotko (Keetee)! Jolu (jola1)! Iwonko (IWONA 1311)! Zawsze powtarzam, że jestem gadułą i do tego wszystko robię szybko. Niekiedy bardzo się pilnuje, żeby trochę zwolnić,ale na forum chyba nie muszę? Witam Was w drugiej części mojego wątku
Majeczko (Majka411)! Przynajmniej parę osób miało rację, że nie dociągnę do 100 strony, ani też - do kalendarzowej jesieni

Co do róż, podejrzewam, że chodzi Ci o zdjęcia z otwarcia II części. Pierwsza to miniaturka NN, która w gruncie przetrwała zimę, ale obecnie nie wygląda dobrze i nie wiem, co z nią będzie. A druga - to Avalon (Hardelux). mam nadzieję, że i w tej części będziesz do mnie zaglądać, Ty różana kusicielko

!
April! O innej porze, niespecjlanie mam czas, a i w pracy nie byłoby zdjęć. A moderator zaczął naciskać... I chyba aż tak, to nie mi czego zazdrościć, ale dziękuję

Piątek to ulubiony dzień tygodnia wszystkich udręczonych pracą