A liście mam- owszem puszczają już maluchy.Ale strasznie długo to trwało

Nie wiem,jak się zmieszczą na parapecie-jeśli będą takie liściory miały, jak te co teraz kwitną

Twoje też mają takie długie liście?zastanawiałam się

Pewnie nie jestem normalna

szarotka66 pisze:Śliczne skrętniki, jak już będziesz te liście obcinać to odłóż je dla mnie, bo z tych , które pokazałaś mam tylko białego i różowego
Ale 1 skrętniczka u Ciebie widziałamkubasia pisze:A no jeszcze nie mam skrętnikozy, a Twoje takie ładne....
I właśnie dlatego lubię to forumfoorfooq pisze:Uff oglądam sobie cudze parapety i oddycham z ulgą, że nie tylko ja muszę się nagimnastykować w trakcie podlewania. Haha u Ciebie Jolu też ścisk na parapecie ani szpilki wcisnąć
Tak pomyślałam,że Cię skuszę,byś mi tych hoi więcej przysłałaanamat pisze:Jak specjalnie dla mnie to dziękuję bardzo sie cieszę
Ano kwitną.Ale nie wiem,czy ich nie zalałam troszkę.Bo młode listki niby siedzą,ale coś nie rosną i takie białawe.Ale to pewnie od przelania.Nie choroba.Bo nie wszystkie tak mają.Ten chery...cośtam,ma piękne liście i sporo.izabela skula pisze:piękne te twoje skrętniki i bardzo obficie kwitną - moje to się oszczędzają i po jednym góra dwa kwiatki puszczcają - a szczcepienie z liścia rzeczywiście trwa WIEKI
Nie obrażam się,ja nie z takichkubasia pisze:Ty się tak nie obrażaj, wiesz, że Ciebie lubiękwiatka dostaniesz