A tak ogólnie to Eszewrki są całkowicie niekłopotliwe i jest ich całe mnóstwo. Mozna stworzyc naprawdę ładną kolekcję.

Ja mam ich tylko trzy a chciałabym o wiele więcej. Niestety jak wiadomo parapety nie są z gumy.

Ja wczoraj rozmnożyłem, i jak dobrze pójdzie to będę miał ich sześć. Pozdrawiamelcia1974 pisze:Dorotka mnie wyprzedziła ale to dobrze, bo teraz już znasz odpowiedź na swoje pytanie.![]()
A tak ogólnie to Eszewrki są całkowicie niekłopotliwe i jest ich całe mnóstwo. Mozna stworzyc naprawdę ładną kolekcję.![]()
Ja mam ich tylko trzy a chciałabym o wiele więcej. Niestety jak wiadomo parapety nie są z gumy.![]()
Dzięki Ci Dorotko. ;)Dorotak pisze:Gucio masz tu co nie co
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=29253
Ewentualnie zobacz w google rozmnażanie storczyków
Wielkie dzięki, oleander to mój staruszek, na razie stoi w piwnicy bo zamarzłby na tym mrozie, jeszcze raz dzięki i Pozdrawiam. ;)mamafrania pisze:Witaj GuciuTwój oleander ma bardzo ładny kolorek.Ja mam jaśniutki róż,ale ten Twój chyba ładniejszy
.
Dzięki Ci Elciu, o juce pomyśle, z pewnością obejrzę twoją dracenkęelcia1974 pisze:Kolejne ładne roślinki w Twojej kolekcji.![]()
Ciekawie wygięta jukaZawsze możesz ściąc jej pióropusz w miejscu gdzie pieniek jest jeszcze w miarę prosty.
Z pieńka wypuści ona nowe pióropusze, a ten ścięty również można ukorzenic![]()
Jeżeli będziesz chciał to zrobic pytaj śmiało o szczegóły- pomożemy.Ja po niedzieli ścinam pióropusze
mojej wybujałej przez zimę draceny marginaty. Porobię zdjęcia i wstawię u siebie w wątku to zobaczysz też co i jak.