Hortensja ślicznie obsypana kwiatami moje w tym roku podmarzły chyba bo późno liście póściły i nie zakwitną
Astry też masz śliczne i gazanie takie same jak moje
Krystian, no powiem Ci chłopie, że zostanę Twoją ogrodową fanką i jeśli pozwolisz będę tu częściej wpadać i podziwiać jak sobie świetnie dajesz radę. Gratuluję
Krystian- hortensja cudna, moja jakaś taka marniutka. I ja też poszalałam na al....Roślinki naprawdę cudne, bardzo dobrze zapakowane. Gdyby wszyscy sprzedawcy trzymali się pewnych reguł i norm, to nie miałabym takich obaw przed zakupami internetowymi.
Krystianie, pytałeś u Irminy o kwiaty, na fotce którą wstawiłam w jej wątku.
Wysokie różowe -to sadziec purpurowy. Wysoka bardzo trwała bylina. Zwabia owady.
Krystianie miło cię witać w gronie ogrodników masz już ciekawe kwiaty mnie się podoba [bo go nie mam ]biały onętek i malinki super sprawa ,masz dużo miejsca więc na drugi rok będzie gąszcz jak podejrzewam powodzenia i połamania motyczki
lojka 63 onętków nie odróżniam bo nie mam jednego koloru tylko wymieszane ale zbieram nasionka (którymi mogę się podzielić ) Tak już na jesień planuję reorganizację i powiększenie mojego ogródka dziękuję
Witajcie
Wakacje się kończą , zacznie się nauka
Ale cóż
Polka zebrana w niedzielę , dla porównania 1 zł
a to moje dzisiejsze zbiory- jakieś marne , malinki mniejsze, ostatnim razem miałem 2 pełne koszyczki
ten onętek jest większy ode mnie a ja mam 1,75
i jakiś późny goździk