To również trzymam kciuki za Twoją budowę. Ja już mam mojej po dziurki w nosie, chętnie bym już na wszystko machnęła ręką
Balkonowe i domowe rumiankowej
- rumiankowa
- 100p

- Od: 30 maja 2011, o 16:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Balkonowe i domowe rumiankowej
Witam Cię mróweczko
To również trzymam kciuki za Twoją budowę. Ja już mam mojej po dziurki w nosie, chętnie bym już na wszystko machnęła ręką
Nie strasz mnie
Już tyle razy słyszałam, że budowa domu to ciągłe problemy i ciężkie boje... 
- rumiankowa
- 100p

- Kontakt:
Bo tak jest ale nie ma się sensu zniechęcać.
Trzeba tylko zapomnieć na jakiś czas o tym co to takiego wolny dzień czy relaks :P no chyba, że ma się worek srebrników i wszystko się zleca komuś łącznie z szukaniem materiałów i podejmowaniem decyzji ;)
Trzeba tylko zapomnieć na jakiś czas o tym co to takiego wolny dzień czy relaks :P no chyba, że ma się worek srebrników i wszystko się zleca komuś łącznie z szukaniem materiałów i podejmowaniem decyzji ;)
hej,
gratuluję własnego domeczku, jest śliczny ;) ja, wprawdzie działkę mam, ale na razie nie posiadam funduszy na takie cacuszko. Zdaję sobie też sprawę z faktu, że jednak przy domku zawsze jest coś do roboty, samo zapewnienie ciepła zimą... całe dzieciństwo mieszkałam w domku więc tę stronę znam od podszewki, ale teraz są inne czasy, inne rozwiązania... Bardzo fajny widok z okna, zimą może troszkę będzie smutno, ale za to wiosna to wszystko wynagrodzi.... Róże nadadzą domkowi uroku...
gratuluję własnego domeczku, jest śliczny ;) ja, wprawdzie działkę mam, ale na razie nie posiadam funduszy na takie cacuszko. Zdaję sobie też sprawę z faktu, że jednak przy domku zawsze jest coś do roboty, samo zapewnienie ciepła zimą... całe dzieciństwo mieszkałam w domku więc tę stronę znam od podszewki, ale teraz są inne czasy, inne rozwiązania... Bardzo fajny widok z okna, zimą może troszkę będzie smutno, ale za to wiosna to wszystko wynagrodzi.... Róże nadadzą domkowi uroku...
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Mój wiklinowy balkon
- rumiankowa
- 100p

- Kontakt:
-
baiana
- 200p

- Od: 11 maja 2008, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mi też się bardzo podoba, z różami i Twoim smakiem na pewno będzie pięknie 
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
balkony baiany
- rumiankowa
- 100p

- Kontakt:
Dziś po kilkudniowym upale małe orzeźwienie - deszczyk
Domowe roślinki dobrze się mają.
1. Anturium z promocji zabiedzone i zniszczone odżyło aż miło. Wycięłam pokiereszowane liście bo puściło nowe śliczne. Ostatnio widziałam roślinki tej wielkości i w tym stanie co ja mam teraz za 35 zł. Moje było za 6 zł i niczym nie ustępuje tym za 35

2. Taką oto kompozycję (w tej doniczce brązowej) dostał mój K. i nie wiem co to, jak macie pomysł jak to ugryźć to dajcie znać

3. Storczyk również zabiedzony i reanimowany ma 2 pąki, które już lada dzień otworzy

4. Begonia ujawniła swój kolor

5. Fuksja przekwitła, uszczykiwałam ją i teraz znów się zbiera by pokazać na co ją stać

6. Kupiłam w Ikei za złotówkę pelargonię
tylko 1 pączek póki co się otworzył ale widzę, że kolor intensywny i fajny. Zapach liści pelargonii kojarzy mi się zawsze z dzieciństwem...

7. balkonowe przedszkole. Siewki sałaty, mięta i kiełkujące bratki z nasion własnoręcznie pozyskanych. Zobaczymy co wyjdzie z nich bo raczej nie powtórzą cech

8. Taka oto niespodzianka mnie dziś rano przywitała. Wiesiołek się ukazał naszym oczom i nas zaskoczył bo myślałam, że to zupełnie inna roślinka a wiesiołka upatrywałam w zupełnie innej doniczce :P tak to jest jak się zamawia kilka podobnych roślin :P

9. Bazylia - ta duża to marketowa ciągle odbija a te maleństwa to z siewu, oj będzie kępa niedługo gęsta

No i dzisiaj przychodzą róże!!
1. Anturium z promocji zabiedzone i zniszczone odżyło aż miło. Wycięłam pokiereszowane liście bo puściło nowe śliczne. Ostatnio widziałam roślinki tej wielkości i w tym stanie co ja mam teraz za 35 zł. Moje było za 6 zł i niczym nie ustępuje tym za 35

2. Taką oto kompozycję (w tej doniczce brązowej) dostał mój K. i nie wiem co to, jak macie pomysł jak to ugryźć to dajcie znać

3. Storczyk również zabiedzony i reanimowany ma 2 pąki, które już lada dzień otworzy

4. Begonia ujawniła swój kolor

5. Fuksja przekwitła, uszczykiwałam ją i teraz znów się zbiera by pokazać na co ją stać

6. Kupiłam w Ikei za złotówkę pelargonię

7. balkonowe przedszkole. Siewki sałaty, mięta i kiełkujące bratki z nasion własnoręcznie pozyskanych. Zobaczymy co wyjdzie z nich bo raczej nie powtórzą cech

8. Taka oto niespodzianka mnie dziś rano przywitała. Wiesiołek się ukazał naszym oczom i nas zaskoczył bo myślałam, że to zupełnie inna roślinka a wiesiołka upatrywałam w zupełnie innej doniczce :P tak to jest jak się zamawia kilka podobnych roślin :P

9. Bazylia - ta duża to marketowa ciągle odbija a te maleństwa to z siewu, oj będzie kępa niedługo gęsta

- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Halo
Gdybym chciała pochwalić każdego kwiatka z osobna to bym musiała epopeję napisać to chwalę hurtowo - śliczne i jakie zdrowe kwiatuchy
Gdybym chciała pochwalić każdego kwiatka z osobna to bym musiała epopeję napisać to chwalę hurtowo - śliczne i jakie zdrowe kwiatuchy
- AloesIk

- Od: 23 lut 2011, o 16:49
- Kontakt:
Brawa dla Anturium , a balkonowe kwitnące ładne są .
-
baiana
- 200p

Różowe pelargonie są najlepsze ;)
Twoje małe bazylie superzdrowo wyglądają, a wiesiołek jest uroczy.
Twoje małe bazylie superzdrowo wyglądają, a wiesiołek jest uroczy.
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
balkony baiany
- rumiankowa
- 100p

- Kontakt:
Ja też właściwie najbardziej lubię różowe pelargonie 
No i przyszły różyczki do mnie
Kupiłam im duże donice mam nadzieję, że będą rosły ;)
1. Larissa

2. Mini Eden Rose

Jestem zaskoczona wielkością sadzonki z Mini Eden Rose, jest bardzo duża.
Wczoraj w Obi i dziś na placu patrzyłam na róże to tej wielkości sadzonki 2x droższe niż w Rosarium.
No i jeszcze pozostałe roślinki:
1. Wiesiołka jest coraz więcej ;)

2. Osteospermum znów kwitnie

To idę posiedzieć na balkonie i się nacieszyć póki deszcz nie pada :P
No i przyszły różyczki do mnie
Kupiłam im duże donice mam nadzieję, że będą rosły ;)
1. Larissa

2. Mini Eden Rose

Jestem zaskoczona wielkością sadzonki z Mini Eden Rose, jest bardzo duża.
Wczoraj w Obi i dziś na placu patrzyłam na róże to tej wielkości sadzonki 2x droższe niż w Rosarium.
No i jeszcze pozostałe roślinki:
1. Wiesiołka jest coraz więcej ;)

2. Osteospermum znów kwitnie

To idę posiedzieć na balkonie i się nacieszyć póki deszcz nie pada :P
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Śliczne różyczki
Może moje osteospermum się weźmie w garść i też zakwitnie??
Może moje osteospermum się weźmie w garść i też zakwitnie??
- rumiankowa
- 100p

- Kontakt:
Weźmie się, weźmie, trzymam kciuki 
Moje wyglądało biednie, kupiłam je dość mocno rozkwitnięte. Przekwitły kwiaty a wszystkie pączki uschły
pourywałam i puściło mnóstwo nowych zieloniutkich i odżyło. Pewnie je w Obi wymęczyli żeby ładnie do sprzedaży wyglądało...
Moje wyglądało biednie, kupiłam je dość mocno rozkwitnięte. Przekwitły kwiaty a wszystkie pączki uschły
Odp do nr 2 kompozycja bardzo ładna nic nie ugryzajrumiankowa pisze:Dziś po kilkudniowym upale małe orzeźwienie - deszczyk![]()
1. Anturium z promocji zabiedzone i zniszczone odżyło aż miło. Wycięłam pokiereszowane liście bo puściło nowe śliczne. Ostatnio widziałam roślinki tej wielkości i w tym stanie co ja mam teraz za 35 zł. Moje było za 6 zł i niczym nie ustępuje tym za 35![]()
2. Taką oto kompozycję (w tej doniczce brązowej) dostał mój K. i nie wiem co to, jak macie pomysł jak to ugryźć to dajcie znać![]()
3. Storczyk również zabiedzony i reanimowany ma 2 pąki, które już lada dzień otworzy![]()
4. Begonia ujawniła swój kolor![]()
5. Fuksja przekwitła, uszczykiwałam ją i teraz znów się zbiera by pokazać na co ją stać![]()
6. Kupiłam w Ikei za złotówkę pelargoniętylko 1 pączek póki co się otworzył ale widzę, że kolor intensywny i fajny. Zapach liści pelargonii kojarzy mi się zawsze z dzieciństwem...
![]()
7. balkonowe przedszkole. Siewki sałaty, mięta i kiełkujące bratki z nasion własnoręcznie pozyskanych. Zobaczymy co wyjdzie z nich bo raczej nie powtórzą cech![]()
9. Bazylia - ta duża to marketowa ciągle odbija a te maleństwa to z siewu, oj będzie kępa niedługo gęsta![]()
-
baiana
- 200p

Róże piękne!
I pocieszyłaś mnie bardzo, bo moje osteospermum też było ładne jak je kupiłam i też mu uschły wszystkie pączki. Potraktowałam je dosyć brutalnie, tzn. poobrywałam i poszło do kąta, ale ostatnio zauważyłam, że jakby wraca do formy. Może znów będzie można je ludziom pokazać
I pocieszyłaś mnie bardzo, bo moje osteospermum też było ładne jak je kupiłam i też mu uschły wszystkie pączki. Potraktowałam je dosyć brutalnie, tzn. poobrywałam i poszło do kąta, ale ostatnio zauważyłam, że jakby wraca do formy. Może znów będzie można je ludziom pokazać
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
balkony baiany