Marto i to nie jedną .Niestety kilka też uśmierciłam .martucham1 pisze:Masz Vandeoj poco ja tu zaglądałam
Marzenia są po to żeby je realizować ,w razie możliwości.doromichu pisze:Piekna Wandajeszcze nie posiadam,ale to kolejne moje chciejstwo
hen_s pisze:Vanda super!![]()
Mammillaria (wildii?) też dorodna i ładnie kwitnie choć nie tak spektakularnymi kwiatami.
To prawda jeszcze chwilkę .Za 24 godz.zaczynam podróż . Cała ma trwać aż ok.8 godz.Są to dojazdy do i z lotniska .Czekanie na samolot ,lot .Oj długa droga przede mną i Izą .Dziękuje w imieniu Vandy.ElleBelle pisze:Grażynko ale za chwileczkę będziesz w kraju i będzie fajnieno a wanda cudowna
Stasiu muszę być jak błyskawica ,inaczej czasu by mi zabrakło.Do Polski zazwyczaj lecę na tydzień .skorpion811-51 pisze:Grażynko poruszasz się lotem błyskawicy ,to bardzo krótko byłaś w Polsce![]()
A ten kwiat nie dość że wydaje dźwięki to jeszcze pięknie kwitnie
Elu oczywiście że jestem szczęśliwa i naładowałam akumulatory -teraz tylko przeżyć do końca lipca i następny tydzień urlopu.Tym razem w domciu .ElleBelle pisze:Pewnie jesteś szczęślwa,że byłaś w kraju i naładowałś akumulatory
Mario czy ja wiem czy zdesperowana .Ot samo życie .Maska pisze:Grażynko przyszłam tu po zdesperowanej wypowiedzi u Bogumiłki. Ale masz swoją piękną odskocznię - rośliny i młodą damę z awatarku
Nigdy nie jest za późno aby zacząć PRZYGODĘ z tymi wspaniałymi roślinami. I naprawdę ich hodowla nie jest niczym trudnym. Wystarczy kilka podstawowych zasad i... kwitnienie gotowe.Trzeba jednak chyba dużo wiedzy i doświadczenia, żeby móc hodować takie roślinki. Ciągle się zastanawiam i waham czy zacząć przygodę z kaktusami.