Myjka ciśnieniowa - jaką wybrać, czy warto i inne pytania?
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 2 lut 2013, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Myjka ciśnieniowa - jaką wybrać, czy warto i inne pytania?
Mam w lidla tą większą, działa ale czasami brakuje jej ciśnienia. Pamiętaj że myje woda, więc szukaj tej z dużą wydajnością.
Za 1,5k kupisz bardzo fajnego kerchera (linia 5 chyba).
Za 1,5k kupisz bardzo fajnego kerchera (linia 5 chyba).
myjka cisnieniowa spalinowa NO NAME
Szukam opini o myjkach cisnieniowych spalinowych no name. Wg opisow moc dochodzi do 200 bar a cena do 1200 pln. Czy sa tu osoby ktore takowe myjki uzytkuja i mogly by napisac jak sie one sprawuja ??
Foto z sieci
Foto z sieci
Jest ktoś w stanie polecić mi jakąś myjkę ciśnieniową? nie mam jakiś wygórowanych wymagań, raczej chodzi mi o podstawowe prace domowe jak mycie samochodu, kostki brukowej, balkonu itd. pewnie prym dalej w tych urządzeniach wiedzie Karcher ale jest tyle tych modeli że ja totalnie zgłupiałem czym one się tak naprawdę różnią i nie wiem czy Karcher za 400-500zł spełni moje oczekiwania czy będę musiał celować w jakiś za około 1000zł? no i oprócz Karchera nie za bardzo kojarzę innych producentów (widziałem w sklepie myjki z Boscha no i wiadomo Parkside w Lidlu) jest tu jakiś fachowiec w tym temacie którym mógłby mi doradzić jaką kupić?
- maryann
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 wrz 2007, o 14:31
Akumulatorowa myjka ciśnieniowa jako opryskiwacz
Taka myjka, to genialna sprawa do oprysku drzew i drzewek. Kupiona za stówkę na znanym portalu jest lepsza od ręcznego czy akumulatorowego opryskiwacza , nawet 'jedynie słusznej firmy'! Polecam i zachecam do wymiany doświadczeń.
Ciecz robocza w konewce, nawet mieszać nie trzeba, bo wystarczy dysze skierować do naczynia i w mig dokładnie wymieszane. Działamy albo szerokim strumieniem, albo ostrym sięgamy do czubka śliwki. Owocówki mdleją na sam widok!
Ciecz robocza w konewce, nawet mieszać nie trzeba, bo wystarczy dysze skierować do naczynia i w mig dokładnie wymieszane. Działamy albo szerokim strumieniem, albo ostrym sięgamy do czubka śliwki. Owocówki mdleją na sam widok!
Każdy potrzebuje prawdy. Wielu, o ironio, tak bardzo, że zamiast jej poszukać- prawdą nazywają kłamstwo!
- kuneg
- Od: 29 sty 2021, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Akumulatorowa myjka ciśnieniowa jako opryskiwacz
Ciekawa koncepcja. Trzeba wypróbować. 

-
- 100p
- Od: 8 sie 2011, o 06:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Akumulatorowa myjka ciśnieniowa jako opryskiwacz
Czy jest możliwość regulacji ciśnienia? W tym przypadku chodzi o delikatniejsze liście czy nie poprzerywa i podziurawi np. winorośl.
- maryann
- Od: 3 wrz 2007, o 14:31
W tej mojej jest płynna(prawie) w skali 1-30 na cyfrowym wyświetlaczu.
Każdy potrzebuje prawdy. Wielu, o ironio, tak bardzo, że zamiast jej poszukać- prawdą nazywają kłamstwo!