Rekreacja - Andzio

Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Andzio w - jak to mówią w "Teleexpresie" - galerii ludzi pozytywnie zakręconych!
Bardzo mi się podoba Twoja pasja, Twój ogródek i Twój syn (ech... szkoda, że taki młody, bo może pobawiłabym się w swatkę i moją córę z nim poznała. Taki zięć to byłby skarb!
).
Cieszę się, że zawitałeś na nasze forum i wprowadzasz dużo dobrej, radosnej energii!
Trawka świetna! nawet nie wiedziałam, że jest taka mieszanka. A oprócz koniczynki co tam jeszcze Ci w niej rośnie?
No modrzew to faktycznie jak na drożdżach rośnie! A jakiej wielkości go kupowałeś?
Bardzo mi się podoba Twoja pasja, Twój ogródek i Twój syn (ech... szkoda, że taki młody, bo może pobawiłabym się w swatkę i moją córę z nim poznała. Taki zięć to byłby skarb!

Cieszę się, że zawitałeś na nasze forum i wprowadzasz dużo dobrej, radosnej energii!
Trawka świetna! nawet nie wiedziałam, że jest taka mieszanka. A oprócz koniczynki co tam jeszcze Ci w niej rośnie?
No modrzew to faktycznie jak na drożdżach rośnie! A jakiej wielkości go kupowałeś?
Pozdrawiam serdecznie
Witajcie!Bylem na targu,dokupić tytoń ozdobny,cynie pełna-liliput oraz cynię dużą o pełnych kwiatach-średnica dochodzi do 8cm.O łubinie już pisalem...a w trawniku mam jeszcze stokrotki pospolite i te ozdobne-dbam o trawnik,żeby moje kobiety mogły wygodnie i wśród zapachu traw,kwiatów sobie wypoczywać
Modrzew mam jeszcze kulisty,a ten zwykły to jest z nasionka i dostałem od brata,jego wysokośc była40cm.Wszystko ładnie rośnie,chwastów mam mało bo na bierząco je wyrywam...ale kurcze mam Turkucia Podjadka-i to w bardzo dużych ilościach.Muszę przeboleć niektóre straty,kwiatków co mi je zeżarł
ale jesienią bierzemy się z Sebastianem za niego i to ostro
jest pewien środek(produkcji japońskiej)chemiczny....już wolałbym mieć kreta niż turkucia
Zdjątka zamieszczę wkrótce!Pozdrawiam Wszystkich!Życzę dużo

Kocham moje Kochane Robaczki-tak słodko mówię o mojej kochanej rodzince!
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
Witaj Andzio
Wreszcie dotarłem do Twojej działeczki. Zastanawiałem się jak może wyglądać działka tak aktywnego forumowicza, jakim Ty jestes na pewno. I naprwdę jestem mile zaskoczony jej przytulnością i porządkiem. Naprawdę, widać, że to hobby pochłonęło Cię bez reszty, ale oczywiście popieram to. Masz całą masę pieknych kwiatów, które wspaniale wyglądaja. Brawa za dorodne łubiny, są piękne. Ja myślałem, że ten kwiat jest niedoceniany a tu okazuje się, że jest ozdobą wielu ogrodów, także i Twojego. A trawnik z upiększającymi dodatkami świetnie wygląda tak naturalnie jak na wiejskiej łące. Bardzo mi się u Ciebie podoba i będę tu często zaglądał, więc pamiętaj o nowych zdjęciach.
Pozdrawiam

Wreszcie dotarłem do Twojej działeczki. Zastanawiałem się jak może wyglądać działka tak aktywnego forumowicza, jakim Ty jestes na pewno. I naprwdę jestem mile zaskoczony jej przytulnością i porządkiem. Naprawdę, widać, że to hobby pochłonęło Cię bez reszty, ale oczywiście popieram to. Masz całą masę pieknych kwiatów, które wspaniale wyglądaja. Brawa za dorodne łubiny, są piękne. Ja myślałem, że ten kwiat jest niedoceniany a tu okazuje się, że jest ozdobą wielu ogrodów, także i Twojego. A trawnik z upiększającymi dodatkami świetnie wygląda tak naturalnie jak na wiejskiej łące. Bardzo mi się u Ciebie podoba i będę tu często zaglądał, więc pamiętaj o nowych zdjęciach.
Pozdrawiam