A... mam cię W tym roku to nie tylko róże ci przybyły więc będzie co pokazywać Nie mogę się doczekać jak teraz wygląda działeczka Pokazuj , pokazuj !!!
O, witam serdecznie
Dzisiaj aż mi się śniła moja działeczka, tak się nie mogę doczekać grzebania na niej Już bym pojechała ją obejrzeć, ale codziennie padało, więc błoto nie do przejścia, a dziś nocą nagle przymroziło. Bardzo jestem ciekawa co tam słychać u moich roślin.
7 ??? Niemożliwe! W doniczce? No to przepadłeś, teraz wiosną, jeśli ja nie pojadę, to będziesz zmuszony ją dla mnie nabyć
Czekaj, czekaj, we wrześniu to przecież i ja byłam, kto ją wystawiał? Ten polskojęzyczny?
Witam Cię w twoim wątku Bardzo ładne różyczki pokazujesz, pokażesz coś więcej? Większą część swoich skarbów?
Te przebiśniegi to teraz wyszły? Nisamowite !:shock: Ja właśnie leniuchuje w górach i tu pełnia zimy
Za to masz prąd cały dzień i nie marzniesz jak ja Wymieniają słupy i linie od ósmej do niby czternastej a tak naprawdę szesnastej Nie można domu ogrzać i nie wiem do kiedy a zaczęli na trzy dni przed świętami gnojki