Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4

Post »

Agusiu ;:167 żałuje bardzo, że dopiero teraz dotarłam do Ciebie, bo dużo straciłam, ale obiecuję nadrobić zaległości i pospaceruję po Twoich poprzednich wątkach.
Będzie to wieczór spędzony tylko w Twoim ogrodzie ;:196
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cudne zdjęcia Aguś, muszę Cię zaznaczyć, cobyś mi nie uciekła :wink: .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Edytko, fajnie, że tu jesteś :)
Halinko, cały wieczór u mnie? nie zdążyłam posprzątać liści na trawniku ;) mam nadzieję, że Ci się podobało, a ja obiecuję wpaść do Ciebie dziś z wizytą :)
Gosia, jeśli przy pieleniu myslisz o mnie, to ja nie wiem co o tym sądzić ;) to idzie w złą stronę ;)

Kochani, dziś kolejny ciepły poranek... po 6ej 8 stopni na termometrze, oby z przejaśnieniami... na mój nos zimy nie będzie - szykujcie się na wiosenne zakupy :)
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Noooo... zainspirowałaś mnie :;230
Poczułam, że nie jestem odosobniona w tej chęci "pochylenia się nad ziemią" ;:112
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Aga, :D na kreci nosek, to też uważam, że zimy nie będzie. Kreciki ryją pod ziemią i usypują nowe kopce, czyli nie poszły spać. W lutym trochę przymrozi i tyle :D
Ja już bylinki zamówiłam, trenuję jeszcze z powojnikami, ale tak jak w różach dużo tego i trudno jest wybrać to co będzie super pasować. :tan
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Zima była potrzebna na święta, a teraz to niech się schowa.

Dawno mnie nie było na tym forum :oops: barszkowałam w doniczkowych :D

Aga u Ciebie jak zawsze cudne fotki i jak się tak człek napatrzy, to jeszcze bardziej tęskni za wiosną.
Doradźcie mi cóż ja mogę na rabatkach posadzić żeby się od sąsiadów odgrodzić..poza tujami. Panowie płot mi już od października montują i jakimś dziwnym trafem cały czas leży w garażu, bałaganu narobili, doły pokopali i tyle ich widziałam (i oczywiście kasę na jakieś pierdoły też wzięli) tak więc stawiam na naturalny "płot" :;230
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

:wit Aga gratuluję czwartej części ;:138 wąteczki Twoje szaleją chyba chcą dogonić wiosnę ale co się dziwić jak miła gospodyni to i odwiedzających sporo ;:108 Zdjęcia super :D a lista różana oj podejrzałam jakie cudeńka zamawiasz oj będzie się działo ;:224 ;:224 ;:224
Aga u mnie pogoda rewelacyjne słonko właśnie pięknie świeci ach czuję że wiosna tuż tuż ;:170
Miłego dnia ;:196
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Witaj Aga. Wątek wczoraj założony, a dzisiaj już czwarta strona. Dużo się tu u ciebie dzieje. Bedę nadal kibicować w realizacji koncepcji ogrodowych (które się zresztą zmieniają :;230 ), powstająceych w rezultacie takich czy owych inspracji. :wit
x-ag-a
---

Post »

Wandziu, zgodzisz się na pewno, że trudno nie ulec pewnym inspiracjom, prawda? jestem niezmiernie ciekawa czy i w jakim kierunku zacznie zmieniać się u Ciebie... ;:196 bo ja to już mam szał w głowie ;)
Bożenko, dziękuję że za mną podążasz - mam nadzieję kiedyś odwdzięczyć się kawą na tarasie :) ja już sama nie nadążam za listami zakupowymi - to wszystko ewoluuje w błyskawicznym wprost tempie :roll:
Madzia, żadnej zimy już nie będzie - czy Ty czujesz co się dzieje w powietrzu? może ja jestem jakaś upośledzona, ale dla mnie to już przedwiośnie pełną gębą... wkurzę się jeśli przyjdzie spóźniona zima... co do Twojego żywego płotu, to można spróbować poszukać większych świerków, np. piękne są omoriki... albo niebieskawe jałowce typu Sky Rocket...
Majeczko, mój krecik siedzi cicho, ale zwiastuję że to cisza przed burzą :twisted: ciekawa jestem jak połączysz powojniki z różami - to będzie widok!
Gosia, no nie jesteś... ja się dziś znowu pochyliłam, ale przy tych temperaturach na zewnątrz jesteśmy usprawiedliwione ;)
Awatar użytkownika
klamber
100p
100p
Od: 29 sie 2011, o 06:38

Post »

Patrzę co u Ciebie taki spokój, a tu nowy wątek, masz tempo expresu. Fotki przepiękne. Pogoda zwariowała na maxa, mi to pasuje ale roślinki, nie wiem jak to zniosą, mam obawy, że w końcu luty pokaże na co go stać i wykosi połowę krzaczorów. Pąki nabrzmiałe tylko trochę słonka i zaraz będzie rosło.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Nawiązując do wypowiedzi w wątku Jule:
:wit Aga, będziemy w kontakcie. Może rzeczywiście tak sie złożyć, że i ja bym się do Szmita wybrała.
Mamy jeszcze sporo czasu. ;:108
Awatar użytkownika
E-mienta
500p
500p
Od: 21 mar 2011, o 18:22

Post »

No rzeczywiście zadyszki można dostać ganiając za Wami po tych wątkach. Na chwilę stanęłam oddech złapać, a tu już 4 strona się kroi. Oj motywacja do działań odchudzających rośnie oj rośnie.
Dawaj Aguś więcej tych zdjęć przekrojowych, poprawiających humor - oby jakoś przetrwać. ;:196
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
x-ag-a
---

Post »

Robert, tempo expressowe, bo wszystkim spieszno do wiosny ;) witaj...
Majeczko, chciałabym byśmy mogły się tam spotkac :wit
Ewa, ja też nie nadążam za niektórymi wątkami, zwłaszcza w różanych czyste szaleństwo... szukam zdjęć :)

czy u Was też tak wieje? :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Aguś u mnie nic nie wieje i tak ma pozostać. W południe mam takie same słoneczko, jak na Twoich fotkach, tylko tego kwiecia brak :wink:
Jeżeli chodzi o spalone cyprysy, to pozostało po nich tylko wspomnienie i plik zdjęć.
Teraz mam zagwozdkę, co posadzić na ich miejscu. Nie chcę już iglaków, bo są zbyt łatwopalne :;230
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43

Post »

U mnie wieje strasznie i padał deszcz całe popołudnie.
A ja wróciłam do pracy i nie mam już tyle czasu, co w okresie świąteczno-noworocznym - nie nadążam za nowościami w Waszych wątkach!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”