Mag... iczny Ogród - mag cz.7
- Gencjana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mag... iczny Ogród - mag cz.7
Madziu, dziękuję Ci za informację. 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu, ale masz zwierzyniec
Jesteś niesamowita.

Jesteś niesamowita.
- Andzia1
- Od: 15 maja 2009, o 07:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też się wpisuję, żeby mi przypadkiem gdzieś Twój ogród nie zginął, bo ja cichcem ciągle zaglądam, tylko się nie odzywam.
Masz taki piękny, dojrzały już ogród. Po raz kolejny przejrzałam Twoją wizytówkę i widzę, że jeszcze wiele lat ciężkich robót przede mną.
Pozdrawiam gorąco, zwłaszcza Frankę, Ty wiesz czemu :P ... a cała reszta jest też do zasmyrania.
Masz taki piękny, dojrzały już ogród. Po raz kolejny przejrzałam Twoją wizytówkę i widzę, że jeszcze wiele lat ciężkich robót przede mną.
Pozdrawiam gorąco, zwłaszcza Frankę, Ty wiesz czemu :P ... a cała reszta jest też do zasmyrania.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Nie wiedziałam ,że masz aż tak spory zwierzyniec
.Kociaków jest chyba 5 

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Witaj Madziu Planując wizytę u Ciebie nie sądziłam,ze przyjdzie mi spacerować po Twym ogrodzie aż tyle czasu.
Na razie zaczęłam od początku i pierwsze zdjęcie Twych 30 arów od których wszystko się zaczęło wygląda jak z innej planety. Potem kolejne przeistaczają się w bajkowy świat dzięki ogromnemu wkładowi Twej pracy. Mam bliską koleżankę we Wrocławiu ale ode mnie to kawał drogi więc sporadycznie się widujemy. U was jest lepszy klimat - nasze Mazury to prawie Syberia.
Wpadnę jeszcze aby zobaczyć wszystko i poszukać tego Pigwowca o którym pisałaś u mnie.
Pozdrawiam
Na razie zaczęłam od początku i pierwsze zdjęcie Twych 30 arów od których wszystko się zaczęło wygląda jak z innej planety. Potem kolejne przeistaczają się w bajkowy świat dzięki ogromnemu wkładowi Twej pracy. Mam bliską koleżankę we Wrocławiu ale ode mnie to kawał drogi więc sporadycznie się widujemy. U was jest lepszy klimat - nasze Mazury to prawie Syberia.
Wpadnę jeszcze aby zobaczyć wszystko i poszukać tego Pigwowca o którym pisałaś u mnie.
Pozdrawiam

- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Przepraszam, że pytam ... kto to jest "Cycu"? Kot czy pies ? Który i ... dlaczego?
Dziękuję za nazwę trawki!

Dziękuję za nazwę trawki!

Co za piękny widok
Magdo w kotach nas nie prześcignęłaś u nas jest 5 ale widzę, że psów macie o jednego więcej niż my
Taki widok mamy na co dzień, jak tylko któreś z nas weźmie nóż do ręki i coś zacznie kroić to cała zgraja już się kręci pod nogami.

Wreszcie i mnie udało się trafić do Twojego nowego wątku a tu takie cudne widoki.mag pisze:
oj, nasz pańcio chyba coś smakowitego pichci
a na koniec zagadka: kto zgadnie, ile nas jest?

Magdo w kotach nas nie prześcignęłaś u nas jest 5 ale widzę, że psów macie o jednego więcej niż my

- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Jak dobrze,ze są tacy LUDZIE - jak WY

Marto, jeszcze nic straconego
u nas wszystkie koty zdobyczne i to z różnych stron Polski.Tylko 2 tutejsze, jednego znaleźliśmy maleńkiego w lesie a jeden przyplątał się do nas jakieś 3 tygodnie temu, jak widzisz jeszcze wszystko przed Tobą 

-
- Od: 7 kwie 2010, o 11:08
U mnie też wszystkie "zdobyczne" , z azylu, worka na rzeką i podrzutek. Do wyboru - do koloru.
A wracając dochryzantem, to zawsze traktowałm je po macoszemu ale Twoje mnie zachwycają.
A wracając dochryzantem, to zawsze traktowałm je po macoszemu ale Twoje mnie zachwycają.
Marta
- mag
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
Witajcie Kochani walentynkowo
Przede wszystkim chciałam wszystkich przeprosić za tak długie milczenie
Grażynko, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że ta paskudna zima już się kończy... oby!
Moniś
Adrianno, cała przyjemność po mojej stronie.
Małgoś, zwierzyniec świetny, ale czasami tak daje popalić, że hej.
Andziu, szczególnie w imieniu Franka dziękuję. Mówisz dojrzały... hmmmm, tylko we fragmentach i na dodatek ta dojrzałość taka trochę jeszcze niepełnoletnia.
Jola
Asiu, nie masz co zazdraszczać, Skarbowców nie daleko
Krysiu Wiesz, jak oglądam te pierwsze fotki, to też nie chce mi się wierzyć, że to tak niedawno było... Z drugiej strony widzę też ile błędów na początku popełniłam. Nie wiedziałam, że roślinki trzeba podlewać, że w piachu poradzą sobie tylko nieliczne, że malusieńkiego świerczka nie sadzi się na środku ścieżki, bo kiedyś będzie dużym drzewem, że....
Różyczko
Kiciula, Cycu to nasz pierworodny, czyli synek z nieprawego łoża naszej (ś.p. już) jamniczki . Przez pierwsze miesiące życia nic innego nie robił tylko przy cycku wisiał, więc imię jakoś tak samo przyszło. Teraz jednak, jako młodzian - na interwencję wnuczek - został przemianowany na Kubusia/Kubełka.
Romciu
, kotków się nie doliczyłaś, też jest 5 plus jeden stołownik nieobecny na fotce. Zaś co do piesków, to od miesiąca też są już tylko 4. Mocno schorowana jamniczka odeszła miesiąc temu za tęczowy most, ale po sobie młodocianego następcę.
Lancetko
3KOTY, zawsze może być więcej
A chryzantemki warte grzechu są, tylko pytanie co z nich zostalo po tej zimie
Dzisiaj pierwszy dzień nadziei na wiosnę, z dachu kapie, mróz odpuścił, rano troszkę pośnieżyło... od razu żyć się chce i ogród jakiś taki jakby piękniejszy.

ale i takie widoczki znalazłam
ciemierniki

i najstarsza katalpa... jedno z większych drzew w ogrodzie

Przede wszystkim chciałam wszystkich przeprosić za tak długie milczenie

Grażynko, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że ta paskudna zima już się kończy... oby!
Moniś

Adrianno, cała przyjemność po mojej stronie.
Małgoś, zwierzyniec świetny, ale czasami tak daje popalić, że hej.
Andziu, szczególnie w imieniu Franka dziękuję. Mówisz dojrzały... hmmmm, tylko we fragmentach i na dodatek ta dojrzałość taka trochę jeszcze niepełnoletnia.
Jola

Asiu, nie masz co zazdraszczać, Skarbowców nie daleko

Krysiu Wiesz, jak oglądam te pierwsze fotki, to też nie chce mi się wierzyć, że to tak niedawno było... Z drugiej strony widzę też ile błędów na początku popełniłam. Nie wiedziałam, że roślinki trzeba podlewać, że w piachu poradzą sobie tylko nieliczne, że malusieńkiego świerczka nie sadzi się na środku ścieżki, bo kiedyś będzie dużym drzewem, że....

Różyczko

Kiciula, Cycu to nasz pierworodny, czyli synek z nieprawego łoża naszej (ś.p. już) jamniczki . Przez pierwsze miesiące życia nic innego nie robił tylko przy cycku wisiał, więc imię jakoś tak samo przyszło. Teraz jednak, jako młodzian - na interwencję wnuczek - został przemianowany na Kubusia/Kubełka.
Romciu

Lancetko

3KOTY, zawsze może być więcej

Dzisiaj pierwszy dzień nadziei na wiosnę, z dachu kapie, mróz odpuścił, rano troszkę pośnieżyło... od razu żyć się chce i ogród jakiś taki jakby piękniejszy.

ale i takie widoczki znalazłam

ciemierniki

i najstarsza katalpa... jedno z większych drzew w ogrodzie

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Madziu pewnie znasz takie powiedzenie ...
"Błądzić jest rzeczą ludzką "
Errare humanum est. (łac., z gr.) ? Seneka Starszy
Od wieków każdy z nas to robi - ważne aby z tych błędów umieć wyciągać wnioski na przyszłość a Ty już to opanowałaś.
Dla mnie Katalpa to nieznane drzewo a u Ciebie rośnie sobie jak każde inne - musi mieć ładne lata skoro tak gruby pień.
Aż zachorowałam na nie - masz może zdjęcia z okresu kwitnienia ?
"Błądzić jest rzeczą ludzką "
Errare humanum est. (łac., z gr.) ? Seneka Starszy
Od wieków każdy z nas to robi - ważne aby z tych błędów umieć wyciągać wnioski na przyszłość a Ty już to opanowałaś.
Dla mnie Katalpa to nieznane drzewo a u Ciebie rośnie sobie jak każde inne - musi mieć ładne lata skoro tak gruby pień.
Aż zachorowałam na nie - masz może zdjęcia z okresu kwitnienia ?