zapraszam do oglądania
 zapraszam do oglądania  

Uploaded with ImageShack.us

a to taka inna nie wiem gdzie ja sklasyfikowac

zapraszam do oglądania
 zapraszam do oglądania  

Piękne są twoje dalie. Ja w tym roku sieję je po raz pierwszy.
 Piękne są twoje dalie. Ja w tym roku sieję je po raz pierwszy.  Własnie pisałam je w doniczkę. Napisz, co z tego będzie. Po ilu dniach mogę się spodziewać, że wzejdą?
 Własnie pisałam je w doniczkę. Napisz, co z tego będzie. Po ilu dniach mogę się spodziewać, że wzejdą? 

Ciągle zaglądam do tej doniczki. Nasionka otrzymałam z wymiany na innym forum
  Ciągle zaglądam do tej doniczki. Nasionka otrzymałam z wymiany na innym forum  Nie ma ich dużo, więc nie chciałabym ich stracić. Będę opisywać jak mi idzie i pytać.
 Nie ma ich dużo, więc nie chciałabym ich stracić. Będę opisywać jak mi idzie i pytać.   Twoje rady będą dla mnie bardzo cenne
 Twoje rady będą dla mnie bardzo cenne 

a teraz kolejna porcja
 a teraz kolejna porcja   

Zrobiłam się bardzo niecierpliwa
 Zrobiłam się bardzo niecierpliwa  Twoje są przecudne
 Twoje są przecudne 

Bardzo Ci dziękuję. Właśnie namawiam męża, byśmy poszli zobaczyć na działkę...a mamy daleko. Nie jesteśmy zmotoryzowani. Dziś miałam wolne i  do siwek zajrzałam już tyle razy, że wstyd się przyznać
 Bardzo Ci dziękuję. Właśnie namawiam męża, byśmy poszli zobaczyć na działkę...a mamy daleko. Nie jesteśmy zmotoryzowani. Dziś miałam wolne i  do siwek zajrzałam już tyle razy, że wstyd się przyznać  Szkoda, że do wiosny jeszcze tak daleko ;(
 Szkoda, że do wiosny jeszcze tak daleko ;(

Będę podziwiać twoje cudne kwiaty.
 Będę podziwiać twoje cudne kwiaty.