A tak ,takAnjja pisze:Monsterka cudowna, chyba robiłyśmy zakupy u tej samej osoby

A tak ,takAnjja pisze:Monsterka cudowna, chyba robiłyśmy zakupy u tej samej osoby

Przyszłam z rewizytą i jestem oszołomiona
  Przyszłam z rewizytą i jestem oszołomiona  ależ masz piękne kwiatuszki
 ależ masz piękne kwiatuszki  

szczególnie ta z podłużnymi listkami. Monsterka śliczna, bardzo mi sie podoba.Niech pięknie u Ciebie rosnie
 szczególnie ta z podłużnymi listkami. Monsterka śliczna, bardzo mi sie podoba.Niech pięknie u Ciebie rosnie  Zauważyłam już u Ciebie chorobę forumową,
  Zauważyłam już u Ciebie chorobę forumową,   rozglądanie się za nowymi roślinkami, a ona będzie postępować
  rozglądanie się za nowymi roślinkami, a ona będzie postępować 

. Hojka NN śliczna, a fiołek baaardzo dorodny
 . Hojka NN śliczna, a fiołek baaardzo dorodny  . Piękne, zadbane roślinki
 . Piękne, zadbane roślinki  .
 . Faktycznie zaraziłam się od Was "kwiatozą "
 Faktycznie zaraziłam się od Was "kwiatozą "   i mam już listę co bym chciała jeszcze mieć  ."Dorobiłam się też avatarka
  i mam już listę co bym chciała jeszcze mieć  ."Dorobiłam się też avatarka  Idealny na taka pogodę
 Idealny na taka pogodę  )
)

Cieszę się ,że zajrzałaś do mnie
 Cieszę się ,że zajrzałaś do mnie  Mnie równiez bardzo podobają się Twoje roślinki.Najważniejsze,że się odważyłaś.Pozdrawiam Gosia
 Mnie równiez bardzo podobają się Twoje roślinki.Najważniejsze,że się odważyłaś.Pozdrawiam Gosia  

A kwitnie bardzo dużą ilością różowych kwiatów .
 A kwitnie bardzo dużą ilością różowych kwiatów .

Będę okrutnarenatas pisze:kentiana powiadasz?....o nie

na "hojobę" już nie mogę zachorować ,muszę być twarda!
Ja mam tylko hoję carnosę,jest bezproblemowa i pięknie pachnie.
 I Cię zarażę
 I Cię zarażę   To może chcesz kawałek
  To może chcesz kawałek   Ona tak mi ładnie rośnie że jeszcze jedno cięcie jej nie zaszkodzi
  Ona tak mi ładnie rośnie że jeszcze jedno cięcie jej nie zaszkodzi