Gosiu u ciebie jeszcze jest pięknie i niezwykle kolorowo, tylko niektóre kwiaty jak zimowity przypominają o nadchodzącej jesieni. Zawilce różowe mamy takie same, pewnie kupowałyśmy w tym samym sklepie . Nowe nabytki piękne, wiosną będzie co podziwiać.
Będzie kolorowo Irenko kiedy zakwitną wszystkie chryzantemy Teraz nie ma tych kolorów zbyt wiele choć widać już posadzone nowe nabytki z wymian To jeszcze nie nowości tylko starości na zdjęciach pokazuję
Dostałam to znaczy wymieniłam się na tulipany z mojej strony . Ja też długo nie miałam odwagi ale pomogła mi pewna znajoma z forum . Nie ważne że nie skończone lub mało roślin . To tylko nam się tak zdaje , inni odbierają to inaczej . Jak pokazałam swój malutki rozsadnik to chętnych do wymiany dużo a ja lubię się wymieniać Pokaż się a sama zobaczysz że nie jest to takie straszne i nikt przez komputer ci nic nie zrobi ;:5
Gosiu z wielką uwagą szukałam wśród kwiatów chwastów, ale chyba ślepa jestem
Gdzie nie spojrzę, tam kępa kwitnących roślin.
Bardzo lubię wszelkiej maści rozchodniki, a Twoje tworzą już spore kępki.
Czy dobrze widzę...masz "białego"
Białego też mam , dostałam niedawno od Igora Ten na zdjęciu jest nn z otrzymanego bukietu . Jest dość wysoki o dużych baldachach , barwy zielonkawy z różowawym środkiem .
Tego też zazdraszczam
Ja nie mogę trafić na białego.
Kiedyś owszem kupiłam, ale nie wiem, dlaczego przepadł po pierwszej zimie.
Za to wszelkie odmiany różu mają się wyśmienicie
Od Igora mam na razie w doniczce i zastanawiam się czy czasami nie zabrać go do zimnego pomieszczenia na zimę . Korzonki jeszcze słabe więc może nie przezimować . Ja też tak miałam z jednym ukorzenianym zbyt późno . A ten mój ładnie się rozmnaża do Igora już pojechała . Jakoś nie sprawdziłam czy ma więcej młodych przyrostów .
Gosiu ale twój ogródek kolorowy, tyle różnych kwiatów kwitnie, podziwiam ten piękny busz, lubię takie wypełnione ogrody. Zimowit bardzo ładny, ma taki jasny środeczek.
Dziękuję Irenko , problem będzie jak to wszystko szybko teraz zabrać
Trochę nowych zdjęć . Dzisiaj słonko wygląda częściej ale wietrzysko wywraca co może
Wy też robicie tyle zdjęć a potem ich nie wykorzystujecie ? Jak wstawić te wszystkie zdjęcia , czasu na to brak i do tego chciało by się pokazać jak najwięcej z jak najlepszej strony
To prawda, że nie sposób wszystkiego pokazać.
Zwłaszcza jak jeden dzień wszystko pięknie kwitnie a drugiego wszystko poniszczone deszczem czy wiatrem.
Ale twój ogród w pełnym rozkwicie i jak czytam szykują się chryzantemki.
U mnie ich nie ma bo pożerają je wiosną ślimaki a jesienią mało kiedy zdążą zakwitnąć przed mrozami.