Borowino, witam Cię po raz pierwszy u mnie i dziękuję za tak miłe słowa! to przyjemne słyszeć, że komuś podoba się to co próbuję tworzyć w zgodzie z naturą... napisz coś o swoim ogródku, jak jest duży, gdzie położony, co w nim rośnie... zachęcam do założenia swojego wątku! i zapraszam Cię do odwiedzin mojego brzozowego zagajnika kiedy tylko możesz.
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 2
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 2
Małgolinko, brakowało mi Ciebie! kiedy założysz swój zielony wątek? serdecznie namawiam i jak zwykle przekazuję serdeczności
dzięki za podążanie za moimi ogrodowymi poczynaniami
Borowino, witam Cię po raz pierwszy u mnie i dziękuję za tak miłe słowa! to przyjemne słyszeć, że komuś podoba się to co próbuję tworzyć w zgodzie z naturą... napisz coś o swoim ogródku, jak jest duży, gdzie położony, co w nim rośnie... zachęcam do założenia swojego wątku! i zapraszam Cię do odwiedzin mojego brzozowego zagajnika kiedy tylko możesz.
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aspirynka
a wiesz, ze ona ma taka leciutenka rozowa poswiate? no piekna jest
w moim kajecie na 3 miejscu 
-
borowina
- 200p

- Od: 3 lip 2011, o 23:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Swój wątek właśnie założyłam. Pozwól, że będę odwiedzać twój ogród, cieszyć oczy i inspirować się:)
- Sabcia
- 200p

- Od: 17 kwie 2011, o 11:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sprawdziłam sobie tą brzozę Youngii super jest i pewnie wspaniale szumi, wpisuje ją na listę.
Coś mi ta lista nabiera objętości
Coś mi ta lista nabiera objętości
pozdrawiam Sabina
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Agusiu, ale ja myślałam, że piszę w nowymaguniada pisze: Iwonko... wcale się nie dziwię, ze wpisałaś się w starym wątku, administracja ociagała się z jego zamknieciem ()
...a tak w ogóle, to dziękuję za to, co napisałaś
Jule, ta Aspirynka mną zawładnęła... swoją subtelnością i barwą... do pełni szczęścia brakuje zapachu 
Borowinko, fajnie, że się udało z wątkiem... zapraszam jak najczęściej
Sabinko, prawda, że Youngii jest wyjątkowa? ażurowa, urocza, zwiewna... nikt jej nie zarzuci, że za duża, że coś przysłoni ;) a listami 'chciejstw' tak już jest - nigdy się nie kurczą
Iwonko, tak czy inaczej się znalazłyśmy ;) nie obawiaj się, upomniałabym się o odwiedziny ;) ;) napisałam, co myślę i czuję
Borowinko, fajnie, że się udało z wątkiem... zapraszam jak najczęściej
Sabinko, prawda, że Youngii jest wyjątkowa? ażurowa, urocza, zwiewna... nikt jej nie zarzuci, że za duża, że coś przysłoni ;) a listami 'chciejstw' tak już jest - nigdy się nie kurczą
Iwonko, tak czy inaczej się znalazłyśmy ;) nie obawiaj się, upomniałabym się o odwiedziny ;) ;) napisałam, co myślę i czuję
-
borowina
- 200p

Aganiuda, będę stałym gościem w Twoim ogrodzie
bardzo lubię Twoje widoczki, taki naturalny wygląd, porządeczek. Zazdroszczę (ale tak pozytywnie) pomysłu na ogród i gratuluję wykonania. Ja niestety ciągle się miotam z nasadzeniami
coś posadzę, potem wykopuję, przesadzam, zamieniam, zmieniam. W domu stosy rysunków z pomysłami...jak juz jakiś jest brany pod uwagę to nie wiem jak go zrealizować
żeby wyszło tak jak chę i tak w kółko.
Borowinko, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za tę sympatyczną opinię
ogród jest dla mnie wszystkim - dzięki niemu czuję się szczęśliwa i spełniona
a jeśli jeszcze komuś podobają się rośliny i fakt, że rosną jak chcą (z drobnymi moimi korektami) to jestem tym bardziej happy 
dla Małgosi i dla tych, którzy jeszcze ich nie mają - berberysy Erecta, do przemyślenia ;)

dla Małgosi i dla tych, którzy jeszcze ich nie mają - berberysy Erecta, do przemyślenia ;)

-
x_Adasko
No no troszku ich masz
Ale jak ma się miejsce żeby sadzić to i roślionki są
Ale u Ciebie słonecznie 
jakoś o dziwo się wypogodziło na wieczór... Adam, a Ty nie masz miejsca? te berberysy mają zwarty pokrój, zmieszczą się 
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguniu witam w nowej części wątku, cudownego ogrodu i przemiłej właścicielki.
Berberysów Erecta nie mam, niestety, a są ładne, takie strzeliste.
Tylko miejsca brak.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Berberysów Erecta nie mam, niestety, a są ładne, takie strzeliste.
Tylko miejsca brak.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aga u mnie tez się wypogodziło
Berberysami jestem zachwycona odkąd je u Ciebie zobaczyłam .
Berberysami jestem zachwycona odkąd je u Ciebie zobaczyłam .
-
borowina
- 200p

Oooo, a ja akurat mam te berberysy
w ogóle bardzo lubię berberysy i mam kilka odmian.Muszę tylko przemyśleć czy nie dać tych w takim szpalerze, bo fajnie to wygląda
-
andrzejek

- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Ja już mam małego berberyska ,ale innego pokroju.
znowu dziękuję za liczne odwiedziny! Tajeczko, Agnieszko, Borowinko, Andrzeju - pozdrawiam Was
wyobraźcie sobie, że u mnie ni stąd ni zowąd można oglądać zachód słońca!
moim skromnym zdaniem, berberysy to wyjątkowe krzewy... chciałabym znaleźć miejsce na jeszcze inne niż mam odmiany... tworzą cudowne plamy kolorystyczne, dopasowują się w zasadzie do każdego krajobrazu w ogrodzie... czy to w ciętej, czy zwichrowanej, naturalnej formie. Zdecydowanie należę do frakcji berberysowej
moim skromnym zdaniem, berberysy to wyjątkowe krzewy... chciałabym znaleźć miejsce na jeszcze inne niż mam odmiany... tworzą cudowne plamy kolorystyczne, dopasowują się w zasadzie do każdego krajobrazu w ogrodzie... czy to w ciętej, czy zwichrowanej, naturalnej formie. Zdecydowanie należę do frakcji berberysowej