Wando, pokaż co ten żółty ma w doniczce, bo nie wydaje mi się żeby to było z przewiania

Z wierzchu korzonki wydają się być ok; wycięłabym tylko 2 suche i brzydkie. Bardziej natomiast interesuje mnie wnętrze bryły, to co się tam kryje może być rozwiązaniem zagadki.
 Z wierzchu korzonki wydają się być ok; wycięłabym tylko 2 suche i brzydkie. Bardziej natomiast interesuje mnie wnętrze bryły, to co się tam kryje może być rozwiązaniem zagadki.

Ja ostatnio przesadziłam dwa Phalaenopsisy, bo tak jak myślałam w środku było spagnum. Podlewałam bardzo rzadko, a korzenie nie przesychały. Wolę częściej namaczać niż obawiać się o gnicie w środku. Wytnij co zgniłe i suche, zasyp np. węglem, ale to już pewnie wiesz
 Ja ostatnio przesadziłam dwa Phalaenopsisy, bo tak jak myślałam w środku było spagnum. Podlewałam bardzo rzadko, a korzenie nie przesychały. Wolę częściej namaczać niż obawiać się o gnicie w środku. Wytnij co zgniłe i suche, zasyp np. węglem, ale to już pewnie wiesz 

Ja od tego zaczęłam swoją przygodę
 Ja od tego zaczęłam swoją przygodę  

Czy wg Ciebie są zdrowe
 Czy wg Ciebie są zdrowe  Przyznam, że niektóre są białe, niektóre zielonkawe a niektóre różowawe - te najgłębiej tak jakby, czyli te co są owinięte wszystkimi innymi korzeniami naokoło.
 Przyznam, że niektóre są białe, niektóre zielonkawe a niektóre różowawe - te najgłębiej tak jakby, czyli te co są owinięte wszystkimi innymi korzeniami naokoło.