Oki-doki, to ja zajme sie krzyzowaniem
Alu jeszcze wiesz, tak sie zastanawialam nad tymi Twoimi drzewkami przy tarasie. I tak sobie wydumalam, ze jak chcesz konkretnie 3 szt - to ja byla bym za tym zeby dwie sztuki, te poczatkowe byly w formie kul ale to trzebie drzewko najladniej by wygladalo jakby bylo w formie walca tz cylindryczne
Nie wiem dlaczego ale geometryczne formy draznia mnie jak nie sa parzyste. Optycznie mi cos nie pasuje, jak jest ich trzy-piec itd Nie bierz tego za bardzo jako wyznacznik, bo to jest tylko moje wewnetrzne odczucie a Tobie moga sie akurat trzy kulki podobac. Ja zawsze kupuje tworzac grupe, ktora ma cos podkreslac albo 2 albo 4 takie same sztuki. Jezeli cos robie z trzech roslin, to ta trzecia jest zawsze inna forma.
Nawet ostatnio zrobilam sobie kuku i posadzilam po okregu 3-y jalowce plozace, bo chcialam zakonczyc kolo 2 karpami Host ... i musze jeszcze jednego dokupic, bo mnie formalnie zameczy
Zreszta na FM bezwiednie napisalam ze byli sasiedzi mieli 4 kulkowe akacje, bo mieli i to mi sie rzucilo jako piekno w oczy a ja bym chciala dwie - nie trzy, nie piec ale dwie.
Gdzies mialam foto innych sasiadow i mieli wlasnie za murem dwia kuliste drzewka i jedno albo stozkowato plaskie albo cylindryczne - juz nie pamietam ale moze uda mi sie fote znalezdz ze spacerow.