Witaj Kaziu,dziękuję za miłe słowa
 Witaj Kaziu,dziękuję za miłe słowa  Halinko no właśnie widziałam że u Ciebie są połamane wielka szkoda
 Halinko no właśnie widziałam że u Ciebie są połamane wielka szkoda  ,myślę że moje zwierzaki nam tego nie zrobią
 ,myślę że moje zwierzaki nam tego nie zrobią  Pozdrawiam dziękuję za miłe odwiedzinki ;:25
 Pozdrawiam dziękuję za miłe odwiedzinki ;:25
 Witaj Kaziu,dziękuję za miłe słowa
 Witaj Kaziu,dziękuję za miłe słowa  Halinko no właśnie widziałam że u Ciebie są połamane wielka szkoda
 Halinko no właśnie widziałam że u Ciebie są połamane wielka szkoda  ,myślę że moje zwierzaki nam tego nie zrobią
 ,myślę że moje zwierzaki nam tego nie zrobią  Pozdrawiam dziękuję za miłe odwiedzinki ;:25
 Pozdrawiam dziękuję za miłe odwiedzinki ;:25

Lalciu,bo chyba lubimy takie same i klimaty style
 Lalciu,bo chyba lubimy takie same i klimaty style 

,jest to strumyk w małym zagajniku z wierzby no i nie tylko,wierzby były wycinane,są połamane co tworzy piękną bajkową scenerię,jesteśmy zauroczeni tym miejscem
 ,jest to strumyk w małym zagajniku z wierzby no i nie tylko,wierzby były wycinane,są połamane co tworzy piękną bajkową scenerię,jesteśmy zauroczeni tym miejscem   

bajeczne miejsce !!!
 bajeczne miejsce !!! 

Witaj fajnie że Ci się podoba,niestety nie wiem ale bardzo mi się podobała ale nie za bardzo miałam w co ją zapakować
 Witaj fajnie że Ci się podoba,niestety nie wiem ale bardzo mi się podobała ale nie za bardzo miałam w co ją zapakować  może innym razem coś pomyślę na pewno lubi cieniste miejsca,pozdrawiam cieplutko
 może innym razem coś pomyślę na pewno lubi cieniste miejsca,pozdrawiam cieplutko 

Dobrze, że masz je blisko siebie i że są takie czyste. Aż miło się spaceruje i ogląda takie miejsca
 Dobrze, że masz je blisko siebie i że są takie czyste. Aż miło się spaceruje i ogląda takie miejsca  

Witaj Igorku, dziękuję
 Witaj Igorku, dziękuję 

Troszkę dzisiejszego dnia
 Troszkę dzisiejszego dnia  

jest już para
jest już para  

azalia,lada dzień i zakwitnie
azalia,lada dzień i zakwitnie  

flokay szydlaste
flokay szydlaste  
  i nareszcie po paru latach koryto z czerwonego piaskowca,znalazło swoje miejsce a do niego planujemy surfinie
i nareszcie po paru latach koryto z czerwonego piaskowca,znalazło swoje miejsce a do niego planujemy surfinie