Witaj Łukaszu ładnie u Ciebie....tak estetycznie.Jak dla mnie to za mało kwitnących,ale taki ogród jak twój czyli nie zabałaganiony chaszczami też mi się podoba.Na szczególne uznanie zasługują Twoje iglaczki,śliczne są.Zdolniacha z Ciebie,super Ci wyszło formowanie Pozdróweczka
FRAGOLA Dzięki za pochwały
A co do kwiatków to przybyło ich troszkę ale malutkie są to jeszcze nawet nie kwitły.I posadziłem w tym roku 8 gatunków krzewuszki ale jeszcze młode i kwitły bardzo skromnie po parę kwiatków.
A na poniższym foto wyznaczyłem żółtymi kreskami miejsce pod płotem które myślę obradzić roślinami.
Niestety nie mam foto z bliska,bo zrobiłem sadzonki i ogołocone są bardzo mocno.
I pomyliłem się bo jest ich 9 gatunków.
Ale podaje nazwy:polka, rumba, bristol ruby ,purpurea nana, olympiade, middendorfiana, alba, brigela, looymansii aurea
A teraz to nic się nie zmienia w ogrodzie u mnie nic nowego na ten rok nie przewiduje Na jesień zrobię nowe fot może wrzosy pokaż swoją urodę.Pozdrawiam
Witam u mnie na razie w ogrodzie bez zmian.A nasadzania pod płotem będę robił dopiero na wiosnę.
A po niżej dodaję foto mojego przedszkola które się pomału rozrasta
O rajuśku Łukasz....normalnie z krzesła spadłam....toż to więcej niż w szkółce naszej normalnie
I wszystko na własne potrzeby czy może będziesz coś sprzedawał Widzę tam różne różności....trawy...tymi bym była zainteresowana choc pewnie nie tylko