Natomiast w decie lekko drgnęło jakby te nieszczęsne 3 kilo diś po raz pierwszy przekroczyłam a więc tadaaaam dzisiaj rano wskazówka pokazała 3,8kilograma

dietuję dalej proszę koleżanek

Znalazłam ,znalazłam podoba mi się ten blog tylko po co to liczyć kalorie skoro można jeśćmarlenka78 pisze:Moje gratulacje,mowila, ze waga ruszy.Mi dzisiaj stanela,pokazala tyle samo co wczoraj.Od dzisiaj zaczynam warzywka,w koncu jakies urozmaicenie.
Marzena-zagladalas tam na te stronki?Znalazlas coś dla siebie?
 Ja jutro zaczynam warzywka
 Ja jutro zaczynam warzywka  
   Wczoraj sotkałam koleżankę z jej córką jest na diecie od października rezultat 18 kilo no podbudowała mnie dziewczyna
 Wczoraj sotkałam koleżankę z jej córką jest na diecie od października rezultat 18 kilo no podbudowała mnie dziewczyna  Ponarzekałysmy jedynie na powykupowane składniki do diety,normalnie wyczyszczone półki z produktów 0%
 Ponarzekałysmy jedynie na powykupowane składniki do diety,normalnie wyczyszczone półki z produktów 0% 

/ byłam wściekła jak nie wiem co ,serki homogenizowane to w ogóle zapomnij w Szczecinie nie idzie dostać! Szkoda słów po prostu
 / byłam wściekła jak nie wiem co ,serki homogenizowane to w ogóle zapomnij w Szczecinie nie idzie dostać! Szkoda słów po prostu  
  smaczne tylko musiałam miksować twaróg na płynną masę bo homo nie ma i ciul
 smaczne tylko musiałam miksować twaróg na płynną masę bo homo nie ma i ciul  a jutro AMERYKA moja droga ale sobie pożrę
 a jutro AMERYKA moja droga ale sobie pożrę 

i czy to w ogóle  o jest jadalny
  i czy to w ogóle  o jest jadalny  Maizenę mam brat mi przywiózł z Danii u nas nie widziałam.  U mnie 3,8 kilograma stoi ,ale uważam ,że jak na 16 dni to baaaaaardzo dużo ,nie załamuję sie trzymam dalej dietę
 Maizenę mam brat mi przywiózł z Danii u nas nie widziałam.  U mnie 3,8 kilograma stoi ,ale uważam ,że jak na 16 dni to baaaaaardzo dużo ,nie załamuję sie trzymam dalej dietę 

Dzięki za przepisy.
 Dzięki za przepisy.