Dziękuję wszystkim za odwiedziny
Fabi 12 już się wiele razy przekonałem, że nie warto.
Pauli, dodad na pewno wkleję tylko poszukam, Pauli a z tym to był przypadek.
dwostr tak to jest rozchodnik, tylko u mnie z odmianami tak, jak na pustyni z wodą
tengel27, karina1 oczko przerabiałem chyba z 10 razy i dalej mi coś nie gra, ale już wiem co jest na rzeczy.
gloriadei postaram się ale tutaj na Forum panuje takie tepmo, a wszystkie ogrody chciałbym odwiedzić.
piterek, kocica, przemekg ja za bardzo nie musiałem się starać o nie, same jakoś przyleciały, tylko rurki skombinowałem
giga45 wiosna to pikuś, wszystko dopiero się budzi i nakręca do życia, gorzej jak przychodzi maj czerwiec, wtedy to dopiero trzeba utrzymać wszystko w ryzach
elsi ogródek mały, zajmuje się nim sam, tylko latem zawsze czasu jakby mniej
mariasen co do szerszeni to lepiej je wydomowić zamim one na dobre się zadomowią
Monia68 możliwe, że mi tak zostało ze szkoły
JolantaGraj co do pszczół to chyba każdy tak ma, co do zakupów to zawsze mam problem z granicą zdrowego rozsądku
Zabeczka101059 burza ok, byle by nie z piorunami

, a co do glonów to z nimi nie ma problemu dopóki nie jest zachwiana równowaga biologiczna, tzn. woda=tlen=roślinność=temp. wody
e-genia też się nie mogę doczekać wiosny, jak my wszyscy, widząc tę biel za oknem i widząc słubki rtęci poniżej 0
EdytaB piękne są ale krótkotrwałe, szczególnie po deszczu, lepiej by je było sadzić pod zadaszeniem.
grazynarosa22 tak jakoś nieśmiało podchodzę do tego, widząc tyyyle pięknych ogrodów