Powolna metamorfoza
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No nie wierzę ;-)
Przeszkadzało mi przy koszeniu, to sobie zrobiłem patio ;-)
Ot tak, szast prast i jest
Masz świetne pomysły, Krzyśku, czy Ty myślałeś kiedyś o karierze medialnej w stylu Adama Słodowego?
Dalibóg, nadawałbyś się 
Przeszkadzało mi przy koszeniu, to sobie zrobiłem patio ;-)
Ot tak, szast prast i jest

Masz świetne pomysły, Krzyśku, czy Ty myślałeś kiedyś o karierze medialnej w stylu Adama Słodowego?

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Cholibka, Afryka, mówicie?
Mi się kojarzyło z czymś takim
Na biedę znalzłaby się tam też Australia, i USA...
Słowo kariera zawsze było mi obce
Dziękuję Wam wszystkim za te miłe słowa

Mi się kojarzyło z czymś takim

Na biedę znalzłaby się tam też Australia, i USA...
Słowo kariera zawsze było mi obce

Dziękuję Wam wszystkim za te miłe słowa
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiesz, "kariery" w sensie współczesnym, to Pan Słodowy też by nie zrobił ;-) Teraz nie w cenie jest "inteligencja w rękach" i zmysł techniczny, niestety...( w zasadzie powiedziałabym, że wręcz przeciwnie). Ale może czasy się odmienią - to naprawdę budujace patrzeć, co ludzie z pasją i pomyślunkiem potrafią stworzyć, vide wątek "Moje hobby", który przeglądam z taaakimi oczami...
Mój mąż też właśnie z takich "złotych rączek". I też uważa, że to nic takiego. A ja uważam wręcz przeciwnie ;-)

Mój mąż też właśnie z takich "złotych rączek". I też uważa, że to nic takiego. A ja uważam wręcz przeciwnie ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko, w czasach mojego dzieciństwa xiążki Adama Słodowego były poszukiwanym rarytasem, a zrobienie czegoś wg. Jego wskazówek podnosiło prestiż. Teraz wszystko łatwiej kupić, a praktyczne samoróbki są bardzo "w odwrocie", że tak powiem obciachowe
Jednak każda moda mija i wraca, więc znów kiedyś przyjdzie dobry czas dla własnoręcznych gadżetów 
Ewo, cegły z gruzowiska. Oczyszczone z zaprawy, rok temu mniej więcej czerwone, teraz nabrały wszystkich możliwych barw. Roczna patyna

Ewo, cegły z gruzowiska. Oczyszczone z zaprawy, rok temu mniej więcej czerwone, teraz nabrały wszystkich możliwych barw. Roczna patyna

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz