szkoda, że u mnie żadnej hali sportowej nie budują
Moje zielone cztery kąty
Hej Gosiu,
. Rojniki kupiłaś przepiękne, one zajmują szczególne miejsce w moim sercu, są tak urocze, że nie sposób ich nie pokochać. Czy Ty na ten weekend wyjechałaś czy dopiero na długi jedziesz? Jeśli już wyjechałaś to życzę spokojnej drogi, do nas szybkiego powrotu a na wycieczce nie zapomnianych wrażeń, i oczywiście ciekawych roślinek przywiezionych
A, i niech pogoda Ci sprzyja ;:2
Basia, no jak to szwenda się?
To ja tu stęskniona wracam, ledwo się rozpakowałam i już do Waszych ogródków biegnę, a tu taka czarna niewdzięczność mnie spotyka?
Gohno - jestem, jestem, tylko fotki muszę dopieścić
Jutro po pracy postaram się coś wrzucić....
Póki co, napiszę Wam w sekrecie, że świr ze mnie totalny
U nas 80 l kory kosztuje 13-14 zł, a pod Ustroniem 6,99 zł... no to wróciłam z czterema worami w bagażniku
I szyszeczki mam...
A kora w samochodzie sto razy lepsza niż wszystkie choinki zapachowe świata
To ja tu stęskniona wracam, ledwo się rozpakowałam i już do Waszych ogródków biegnę, a tu taka czarna niewdzięczność mnie spotyka?
Gohno - jestem, jestem, tylko fotki muszę dopieścić
Jutro po pracy postaram się coś wrzucić....
Póki co, napiszę Wam w sekrecie, że świr ze mnie totalny
U nas 80 l kory kosztuje 13-14 zł, a pod Ustroniem 6,99 zł... no to wróciłam z czterema worami w bagażniku
I szyszeczki mam...
A kora w samochodzie sto razy lepsza niż wszystkie choinki zapachowe świata
-
magdala
Mi od wszelkich choinek "zapachowych "w samochodach robi się niedobrzegorzata76 pisze: A kora w samochodzie sto razy lepsza niż wszystkie choinki zapachowe świata
Gratuluję serdecznie wdrożenia,nawet nie obejrzysz się Gosiu ,jak zostaniesz ..Weteranem (jakkolwiek niepokojąco to brzmi
Magda.
Magda - my choinek zapachowych ani innych pachnideł nie wozimy: albo one albo my!
Zwykle odczuwam mdłości nawet wtedy, kiedy poczuję choinkę przez okno przejeżdżającego samochodu
A kapustę przynoszę piechotką
Weteran
tak się poczułam dziś na szlaku górskim...
Trzeba się ostro za siebie wziąć, bo co to dopiero będzie po 40-tce
Zwykle odczuwam mdłości nawet wtedy, kiedy poczuję choinkę przez okno przejeżdżającego samochodu
A kapustę przynoszę piechotką
Weteran
-
magdala
Będzie jeszcze lepiejgorzata76 pisze:Magda - my choinek zapachowych ani innych pachnideł nie wozimy: albo one albo my!![]()
Zwykle odczuwam mdłości nawet wtedy, kiedy poczuję choinkę przez okno przejeżdżającego samochodu![]()
A kapustę przynoszę piechotką![]()
Weterantak się poczułam dziś na szlaku górskim...
Gdzieś nawet pisałam, że tam kora po 6,99! Już tylko czekam aż będziemy jechać z siostrą do Wisły! (Chyba nawet w piątek!) Muszę wtedy wysępić przynajmniej kilka worków. Auto duże, ale nie wiem z jaką mamoną jedziemy. Hihihi. ;-D
Klikaczu Ty wdrożony. Magda ma rację - weteran to brzmi dziwnie. Zostałam 25letnią weteranką.
Na zbieranie szyszek nie będę miała w piątek czasu, muszę poszukać czy gdzieś koło nas nie ma szyszkowego raju. Na leśnym chyba nie ma lasu iglastego.
Jakoś nie zwróciłam na to uwagi i nie pamiętam.
Przyznaj się - nic więcej nie kupiłaś? Żadnej tyci tycieńkiej roślinki? ;-P
Klikaczu Ty wdrożony. Magda ma rację - weteran to brzmi dziwnie. Zostałam 25letnią weteranką.
Na zbieranie szyszek nie będę miała w piątek czasu, muszę poszukać czy gdzieś koło nas nie ma szyszkowego raju. Na leśnym chyba nie ma lasu iglastego.
Przyznaj się - nic więcej nie kupiłaś? Żadnej tyci tycieńkiej roślinki? ;-P
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
Gosia jesteś wdrożona a ja zaawansowana
ja też nie mam zapachu w samochodzie, kiedyś mi tata powiesił, to musiałam po drodze schować, bo głowa zaczęła mnie boleć
Strasznie droga u Was ta kora
. U nas w Obi za 80 l życzą sobie 11 zł ale jest brzydka - z Barlinka. U mnie czasami przywożą korę, ziemię, obornik pod sam dom. Tak sobie jeżdżą od domu do domu i się pytają czy nie potrzeba. Wczoraj byli i kupiłam korę 50 l po 6 zł i tak samo obornik.
A po 40-stce, to się życie dopiero zaczyna (tak mówią) - ja już nie za długo zacznę to nowe życie
ja też nie mam zapachu w samochodzie, kiedyś mi tata powiesił, to musiałam po drodze schować, bo głowa zaczęła mnie boleć
Strasznie droga u Was ta kora
A po 40-stce, to się życie dopiero zaczyna (tak mówią) - ja już nie za długo zacznę to nowe życie
-
magdala