generalnie znajomość była i jak to mówi mój M sie skończyła
Nasz kawałek trawnika....cz.2
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko-Biedroneczko Dawno do Ciebie nie zaglądałam, wchodzę dzisiaj i co widzę... ZŁOTKO!
Przyjmij spóźnione gratulacje! Twoje cebulkowe zakupy powaliły mnie na kolana. Ja podobnie jak Liska płaciłam po 3,50 zł. za paczuszkę z 5-ma cebulkami. A dzisiaj zaglądam na dział ogrodniczy w Auchan i widzę że cena ich spadła na 2,99. A ja kupiłam 10 paczek po 3,50 brrrrrrrrrrrrrrrr
No to dokupiłam sobie 11-tą paczkę (różowe pełne)
A jak oglądam twoją działkę to wierzyć mi się nie chce jak ona wyglądała wiosną, kiedy pierwszy raz do Ciebie zajrzałam. Teraz masz naprawdę ślicznie, a co dopiero będzie wiosną jak zakwitną te setki cebulek
Pozdrawiam Maria
Przyjmij spóźnione gratulacje! Twoje cebulkowe zakupy powaliły mnie na kolana. Ja podobnie jak Liska płaciłam po 3,50 zł. za paczuszkę z 5-ma cebulkami. A dzisiaj zaglądam na dział ogrodniczy w Auchan i widzę że cena ich spadła na 2,99. A ja kupiłam 10 paczek po 3,50 brrrrrrrrrrrrrrrr
A jak oglądam twoją działkę to wierzyć mi się nie chce jak ona wyglądała wiosną, kiedy pierwszy raz do Ciebie zajrzałam. Teraz masz naprawdę ślicznie, a co dopiero będzie wiosną jak zakwitną te setki cebulek
Pozdrawiam Maria
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
tess - zapomniałam - dziękuję za gratulacje. podłoże pyyyyszny...
Mario - widzisz, ładnie to zakwitnie, ale sadzenia to chyba mi nikt nie zazdrości ;) dziękuję za gratulacje :*
Izo - jednorocznych nie skopałam na pewno. Nawet nie wyplewiłam
wyobraź sobie, że nawet turki mi nie wzeszły.... Był jeden marniutki.... Ta moja ziemia jest do bani i tyle. Jedynie zawilcowi na niej dobrze....
Mario - widzisz, ładnie to zakwitnie, ale sadzenia to chyba mi nikt nie zazdrości ;) dziękuję za gratulacje :*
Izo - jednorocznych nie skopałam na pewno. Nawet nie wyplewiłam
-
jol_ka
- 1000p

- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko gratuluję złotka
oj będziesz miała robotę z tymi cebulkami (wiem coś o tym, rok temu tak zaszalałam, że teraz cebulowe mnie nie kuszą - przynajmniej 'na razie' ;) ) ale zobaczysz, jak wszystko wiosną zakwitnie to będzie cudnie i kolorowo
oj będziesz miała robotę z tymi cebulkami (wiem coś o tym, rok temu tak zaszalałam, że teraz cebulowe mnie nie kuszą - przynajmniej 'na razie' ;) ) ale zobaczysz, jak wszystko wiosną zakwitnie to będzie cudnie i kolorowo
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- coccinella
- 1000p

-
November23
- 200p

- Od: 8 wrz 2008, o 10:05
Witam. Coccinello od jakiegoś czasu odwiedzam Twój wątek, spaceruję po ogrodzie i podziwiam efekty ogromu Twej pracy. Jestem pod wrażeniem! Ja mam maleńki przydomowy ogródeczek, gdzie mi do waszych posiadłości... ale też staram się aby było tu ładnie. Piję kawę z kardamonkiem (mniam!) więc pozwoliłam sobie przyłączyć się do Was.
Serdecznie pozdrawiam. Beata
Serdecznie pozdrawiam. Beata
- coccinella
- 1000p

-
November23
- 200p

- Od: 8 wrz 2008, o 10:05