Ogródek bogumily i marzeny 63
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
bogumilaależ cudny Wasz migdałek, magnolia brak sów, moje pomarzły /-5 st/ zresztą nie tylko one.
Co do ciemiernika to mam biały ,mogę się podzielić rozsadką, jeżeli chcesz napisz na pw.
Co do ciemiernika to mam biały ,mogę się podzielić rozsadką, jeżeli chcesz napisz na pw.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miałam dwa razy migdałak, ale dwukrotnie jakąś zarazę i poszły do śmietnika. Trzeciej nie kupuję , podziwiam w Waszych ogrodach.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Bogusia 
Ślicznie tu u was
tyle ciekawostek

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale piszecie ze to jest migdałek ? ja myślałam ze to jakaś wiśnia osdobna
Co to za odmioana migdałka ? Jest prześliczny hehe mówiłam sobie już pas z większymi zakupami ale koło takie krzewu nie potrafiłabym przejść i iść dalej
No i proszę
już mam nastpne chciejstwo 
Pozdrawiam
Iwona

Ślicznie tu u was

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale piszecie ze to jest migdałek ? ja myślałam ze to jakaś wiśnia osdobna

Co to za odmioana migdałka ? Jest prześliczny hehe mówiłam sobie już pas z większymi zakupami ale koło takie krzewu nie potrafiłabym przejść i iść dalej

No i proszę

Pozdrawiam
Iwona
-
- 1000p
Iwonko
rzeczywiście ta roślina była kupiona jako wiśnia japońska ale wszyscy mówią , że to migdałek więc wołamy na nią "migdałek" .
rzeczywiście ta roślina była kupiona jako wiśnia japońska ale wszyscy mówią , że to migdałek więc wołamy na nią "migdałek" .
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
-
- 1000p
Zeniu one były zakupione już na pieńku tylko jedna jest wyższa i większa a druga niziutka i jeszcze mała . Z twoimi zdolnościami jesteś w stanie ukształtowac jedną z większych trzmielin w formie drzewka tak jak nasze .Zenia pisze:A ja nie mam żadnej trzmieliny na pieńku. Teraz ja będę odgapiać wasze. Czy one są zaszczepione na tym pieńku, czy tak poprowadzone przez was?.
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
-
- 1000p
Olu ona ma kolor wyblakłego różu byłaby jeszcze ładniejsza gdyby kwiatki miały bardziej intensywny kolor .
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
-
- 1000p
Olu przy krasnalu rośnie żagwin ogrodowy dosyc szybko rośnie i tworzy duże kępy . Przy zdjęciu ciemiernika jest skalnica mamy również koloru białego ale trochę później kwitnie .
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki