Byłam w Świnoujściu ,a ponieważ pogoda była niezbyt cudna więc dużo zwiedzałam .Zobaczyłam wiele ciekawych miejsc ,jednym słowem jestem zadowolona.Jedynie czego mi żal .tego że będąc nad morzem nie mogłam zanużyć w wodzie ,niestety była zbyt zimna
Moja Kochana Bogusiu witam Cię serdecznie .Pocieszę Cię nie miałam możliwości cieszyć się słoneczkiem a na pocieszenie u mnie też dziś padało ,pogoda wstrętna ,ale ponoć od jutra ma się polepszyć ma być około 30 stopni.A gdzie mieszkasz bo ja w Oleśnicy koło Wrocławia
ech to byłaś 80 km odemnie
mogłaś wybrać się np na wycieczkę do Kopenhagi - organizują je biura niemieckie - koszt mały a frajda super, a może byliście?
Jolu;tak jak mówiłem,odwiedziłem Twoją działkę.Skalniak trochę pracy kosztował,ale co nie kosztuje.Skąd Nabrałaś tyle kamieni,Jaka duża jest Twoja działka?.Z tego co widzę,to Będziesz jeszcze mogła"poszaleć".Ale nie wszystko od razu.działka to systematyczność i cierpliwość,czego Tobie życzę.Pozdrawiam Ryszard.
Witaj Ryszardzie ,otóż kamienie znoszę z pobliskich pól rolniczych .Moja działka to około 45 arów i masz rację można poszaleć .Teraz nie bardzo mam czas ale wieczorkiem wkleję zdiecia i pokażę co zamierzam pa
Witaj Ryszardzie ,otóż kamienie znoszę z pobliskich pól rolniczych .Moja działka to około 45 arów i masz rację można poszaleć .Teraz nie bardzo mam czas ale wieczorkiem wkleję zdiecia i pokażę co zamierzam pa
To współczuję Kochana Tess ,nie ma to jak poszaleć z kamieniami hi hi u mnie zawsze coś jeszcze sie znajdzie szczególnie po orce na jesień .Wóczas biorę całą rodzinkę wsiadamy do samochodu i wszyscy zbieramy
Witaj Jolu!Działka śliczna,masz już sporo nasadzeń ale jak ma się dużą działkę ,to jeszcze zawsze mozna upchnąc jakas roślinkę.Ja osobiście lubię kompozycje z kamienia.
Tak jak obiecałam Ryśku jestem za moim ogrodem który zresztą cały czas sie powiększa jest młody dwuletni sad
Za sadem jest lekki spad 20 m o szerokości 30 m i własnie na nim chcę posadzić mini iglaki po prawej stronie zasadziłam choineczki tam będzie taki malutki lasek .A po środku będą zrobione schodki gdzie z obu stron zasadzone będą wrzosy.Jak na razie to marzenia które powoli będę chciała zrealizować A na samym dole jest łąka po prawej stronie jest nieskoszona trzcina własnie w tym miejscu ma być staw mój mąż się zawziął i regularnie kosi łąkę bo niestety kiedyś zarosła i trzeba było ją karczować bo wyrosło pełno wierzb
Witam Krzysiu ,pytasz co zwiedziliśmy otóż dwa razy byliśmy w niemczech , Świnoujście zwiedziliśmy wszesz i wzdłuż z oceanarium .Więc wyruszyliśmy na wycieczkę wzdłuż wybrzeża najpierw do Międzyzdroi ,oczywiście musielismy zobaczyć sławnych ludzi .Potem pojechaliśmy do Międzywodzia ,następnie do Kamienie Pomorskiego tam na stadionie występowali Wydra i Stachurski i wreszcie trafiliśmy do Rewala .Wszystko co możliwe w tych miastach zwiedziliśmy a w Międzyzdrojach bylismy jeszcze w zagrodzie żubrów Co jeszcze chciałbyś wiedzieć