Mój ogródek- zaczynamy od wiosny...
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Asiulko. Twoje hiacynty są śliczne. Jak Ty robisz te fotki???.Ja też miałam opone na działce,ale za namową któregoś forumowicza juz sie jej pozbyłam. Chociaż nie pomyślałam, że tak fajnie ją mogą pokryć roślinki.Ale co tam nie będe Ci głowy zawracać oponą. Funkie rosną jak sie patrzy. Fotki porobie jak będzie cieplej. Buziaki i pozdrowienia.Pa :P
cieszę się że wszystko rośnie u was i u mnie też

a ta opona to mi się strasznie nie podoba ale jak już jest to niech jest.... tych mniejszych się pozbyłam a ta by mi trochę kłopotu sprawiła, bo jest ogromniasta
Gosiu te zdjęcia to nic specjalnego, ale cieszę się że ci się podobają. jak chcesz takie zrobić to musisz po prostu w aparacie wybrać opcje. nie wiem jak ona się dokładnie nazywa ale u mnie jest oznaczona kwiatkiem. służy do robienia zdjęć z bardzo dużego zbliżnia ( tak przy samym kwiatku
)
pozdrawim wszystkich

a ta opona to mi się strasznie nie podoba ale jak już jest to niech jest.... tych mniejszych się pozbyłam a ta by mi trochę kłopotu sprawiła, bo jest ogromniasta

Gosiu te zdjęcia to nic specjalnego, ale cieszę się że ci się podobają. jak chcesz takie zrobić to musisz po prostu w aparacie wybrać opcje. nie wiem jak ona się dokładnie nazywa ale u mnie jest oznaczona kwiatkiem. służy do robienia zdjęć z bardzo dużego zbliżnia ( tak przy samym kwiatku

pozdrawim wszystkich
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
Świetnie wygląda ta opona i dzięki za fotke kochana moja .. mnie się podoba.. Właśnie to jest to !! i wiesz znalazłam w działkowcu starym archiwalnym właśnie fotkę z takim klombem stało po dwie opony jedna na drugiej i po jednej super to wygląda .. wykorzystywania starych i niepotrzebnych rzeczy . Upiększanie .. extra ! I nikt mnie nie przekona że to brzydkie
)
Moje też są śliczne !
Całuski w ten zapłakany dzionek
) 

Moje też są śliczne !
Całuski w ten zapłakany dzionek

- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Asiula
Powiadasz, że mieszkach w okolicach Mrągowa, to w sumie niedaleko :P Dawno mnie tu nie było, zwiedzam wszystkie działki, ogródki i wszędzie wiosna w najpełniejszych obrotach, i dobrze, że mam Ciebie, bo u nas wiosna na tym samym "poziomie"
U nas dopiero gdzieś od tygodnia kwitnie śliwka - mirabelka (ałycza), a w pozostałych rejonach już dawno przekwitła :P
Trawnik u Ciebie kwietny jak u mnie, śliczne stokrotki i mamy takie same malutkie tulipany (już niestety an dniach chyba przekwitną
). Jeśli masz jakieś nowe fotki, to wrzuć
Pozdrowienia

Powiadasz, że mieszkach w okolicach Mrągowa, to w sumie niedaleko :P Dawno mnie tu nie było, zwiedzam wszystkie działki, ogródki i wszędzie wiosna w najpełniejszych obrotach, i dobrze, że mam Ciebie, bo u nas wiosna na tym samym "poziomie"

Trawnik u Ciebie kwietny jak u mnie, śliczne stokrotki i mamy takie same malutkie tulipany (już niestety an dniach chyba przekwitną

Pozdrowienia
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
Alciu kochana fajnie że się odezwałaś
my w porównaniu do prawie całej reszty tu zgromadzonej jesteśmy w tyle... ale pomału i u nas zaczynają kwitnąć różne piękne kwiatki. tylko się cieszyć
oczywiście wrzuce nowe fotki jak tylko je zrobie
a na pewno zrobie bo zaczynają kwitnąć inne tulipanki
pozdrawiam serdecznie

my w porównaniu do prawie całej reszty tu zgromadzonej jesteśmy w tyle... ale pomału i u nas zaczynają kwitnąć różne piękne kwiatki. tylko się cieszyć

oczywiście wrzuce nowe fotki jak tylko je zrobie

a na pewno zrobie bo zaczynają kwitnąć inne tulipanki
pozdrawiam serdecznie