Co rośnie u ciotki ?
Grażynko ! Twój kogrobusz jest cudny
Ja nie mam zdrowia ani warunków, żeby u mnie tak wyglądało. Jeże u mnie same się dokarmiają, bardzo lubią opadnięte owoce. Dokarmiam tylko rodzinkę kotów. To nie są moje koty. Nawet nie wiem gdzie one stale rezydują, ale zawsze gdy mnie zobaczą przy bramie na działki już pędzą na moją działkę po smakołyki. Te, które pokazałam wcześniej to matka i wnuczka. A teraz znalazłam fotkę córki. Też jest bardzo ładna. 

- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja mam 2 dziewczynki - matkę i córkę. Był jeszcze kocurek, ale go ktoś rozjechał na drodze. To są właśnie wady mieszkania w mieście. Ale coż robić. Takie jest życie. A te twoje są urocze. Poznały dobrego człowieka i obdarzyły Cię zaufaniem.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Dziękuję bardzo.
Dzisiaj pierwszy raz od tygodnia wyszłam z domu i oczywiście pierwsze kroki skierowałam do PNOS Ożarów. Kolorowy zawrót głowy. Mnóstwo cebulek i mnóstwo ludzi. Było m.inn. 20 odmian begonii i 30 odmian mieczyków. Ja poczyniłam tylko drobne zakupy. Cieszę się, że podobają Ci się moje kwiatki. Zaglądaj czasem. Może pokażę trochę róż albo liliowców. Pozdrawiam Marysia 
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marysiu, ależ u Ciebie taka różnorodność kwiatów wiosennych, że dusza się śmieje. Same cudeńka. Patrząc na twoje kwiatki tylko wzdycham - kiedy u mnie będzie tyle kwiatów
- jakoś wiosna nie spieszy się z przybyciem. 
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Dziękuję za uznanie . Ja mogę jedynie odejmować, bo zamiast słodkiego buszu robi się dzicz. Najpierw zabiorę się za ślimaki, które zapewne już wylazły - wcinają co ładniejsze kwiatki i śmieją się ha...ha... Myślę, że wtedy będę mogła pokazać liliowce w pełnej krazie a nie napoczęte przez te wredne szkodniki. Teraz kolej na różne odcienie różu.Dynka pisze:Lubię jak ogród tak kipi, ja niestety mam jeszcze za duży kocioł, i mogę wrzucać i dodawać, ale u Ciebie jest już pięknie.