Moje zielone nieszczęścia - anoli
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oby, przed oknem mam śnieżek,a chociaż grzebać tam nie będę, bo mieszkam w bloku - to wolałabym zieleń:) Bo właściwie to plucha albo ślisko. Ech.
Benek mi dziś liśćmi sypnął, więc chyba uważa, że to jesień - paskudnik. 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- effa

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Oby, bo mój benjaminek wychodowany niedawno ze szczepek też coś się zbuntowałnezka pisze:Nie martw się, to są właśnie benki, mój też sypną kilkoma listkami, a że jest malutki i nie ma ich za dużo to mu mało zostało. Ja ci mówie, będzie wiosna jak nic
- anoli

Ja właśnie chciałam robić szczepki do plecenia, wcześniejsze się nie udały. A teraz nie ma z czego. Już patrzeć na łysola nie mogę. A słonko faktycznie potrzebne i Nam. Gdy dziś wychyliło się na chwilkę, to aż się weselej zrobiło. Szkoda, że zaraz znikło. Obawiam się też, że jak zrobię przegląd po zimowy, to najdą mnie nie wesołe wnioski.

- effa

- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
anoli pisze:Ja właśnie chciałam robić szczepki do plecenia, wcześniejsze się nie udały. A teraz nie ma z czego. Już patrzeć na łysola nie mogę. A słonko faktycznie potrzebne i Nam. Gdy dziś wychyliło się na chwilkę, to aż się weselej zrobiło. Szkoda, że zaraz znikło. Obawiam się też, że jak zrobię przegląd po zimowy, to najdą mnie nie wesołe wnioski.![]()
No właśnie, "pozimowy przegląd" niestety nie jest zaprzyjemny
- agaxkub

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jak moje puszczą korzonki to będziesz miała co pleść...anoli pisze:Ja właśnie chciałam robić szczepki do plecenia, wcześniejsze się nie udały. A teraz nie ma z czego. Już patrzeć na łysola nie mogę. A słonko faktycznie potrzebne i Nam. Gdy dziś wychyliło się na chwilkę, to aż się weselej zrobiło. Szkoda, że zaraz znikło. Obawiam się też, że jak zrobię przegląd po zimowy, to najdą mnie nie wesołe wnioski.![]()
jak bedzie co rozdawać to na pewno się dowiecie o tym
- anoli

Aga jak zawsze kochana
Rozdajesz wszystko jak szalona, z dobrego serduszka
A ja codziennie zaglądam do Twojego ogródka, i już się wiosenki nie mogę doczekać. To będzie spektakl barw 
- agaxkub

- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nie przesadzaj bo się zaczerwienieanoli pisze:Aga jak zawsze kochanaRozdajesz wszystko jak szalona, z dobrego serduszka
A ja codziennie zaglądam do Twojego ogródka, i już się wiosenki nie mogę doczekać. To będzie spektakl barw
mam nadzieje, że będzie ładnie
a rozdaje jak mam
ciełam beniaminki to przecież nie wyrzuce czubeczków jak wiem że na pewno ktoś sie z nich ucieszy i bedą rosły....
zaraz będą fotki szczepek w moim domowym wątku
- anoli

A u mnie w obi nic ciekawego nie było. Wczoraj byłam po belkę do łóżka, i złaziłam obi, lm, castoramę i inne. Jedynie palmy fajne były, ale drooogie. Widziałaś i nic nie kupiłaś?