Zakątek na Debowym
- alicjad31
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zakątek na Debowym
Aniu ślicznie u Ciebie jak zawsze
,ale mam pytanie co do tej miecznicy wąskolistnej czy to na pewno ona 
Pozdrawiam Alicja
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Oj Aniu, u Ciebie nie tylko małe jest piękne. Ale faktycznie, teraz to małe króluje. Świetne zdjęcia
.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kilka dni mnie nie było.A tu tyle gości..Dziękuję
zamieszczę ogrodowe i potem odpowiem
Jeszcze orlikowo
Aquilegia-Orlik Nora Barlow

orlik Black Barlow .

]

Rodki

Azalia japońska Babuschka

Azalia wielkokwiatowa Golden Sunset

Azalia wielkokwiatowa Feuerwerk

Louise Odier

zamieszczę ogrodowe i potem odpowiem
Jeszcze orlikowo
Aquilegia-Orlik Nora Barlow

orlik Black Barlow .

]

Rodki

Azalia japońska Babuschka

Azalia wielkokwiatowa Golden Sunset

Azalia wielkokwiatowa Feuerwerk

Louise Odier

- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu piękna kolekcja orlików.
Wysiewałaś, czy sadzonki?
Kiedyś wyhodowałam z nasion, ale jakoś same różowe się porobiły.
Kiedyś wyhodowałam z nasion, ale jakoś same różowe się porobiły.
- iwek

- Od: 8 cze 2014, o 14:05
Aniu jakaż różnorodność kolorków u Ciebie,orliki tak niedoceniane a takie piękne .U mnie rododendrony i różaneczniki też kwitną na całego 
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Aniu zapatrzyłam się na cudowne orliki a na ostatnim zdjęciu widzę bialusieńkie irysy i aż oniemiałam
boskie 
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aniu
wspaniałe masz orliki.
Kiedyś kupowałam różne kolory ale zostały mi tylko te zwykłe granatowe.
Ale i tak mi się podobają, a sieją się tam, gdzie same chcą.

Kiedyś kupowałam różne kolory ale zostały mi tylko te zwykłe granatowe.
Ale i tak mi się podobają, a sieją się tam, gdzie same chcą.
-
asia124
- 200p

- Od: 31 lip 2013, o 03:51
Aniu jaka to jest odmiana na 3 i 4 zdjęciu? 
Pozdrawiam Asia 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=86554" onclick="window.open(this.href);return false; - moje doniczkowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=86554" onclick="window.open(this.href);return false; - moje doniczkowe
Podpatrzyła u mnie nazwę pierwszego orlika i nawet nie wspomniała skąd wie
Czerwonego zazdraszczam
Czerwonego zazdraszczam
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Jacie, jakie cudne dałaś ujęcia orlików. 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A jak Twoja piwonia drzewiasta?
Mija do tej pory nie rozwinęła paczka i chyba nie rozwinie
Bardzo podoba mi się Hosta Francee . Ma taki zielony intensywny kolor
Mija do tej pory nie rozwinęła paczka i chyba nie rozwinie
Bardzo podoba mi się Hosta Francee . Ma taki zielony intensywny kolor
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
cyma2704-Soniu; Renatko1962 Dziękuję.Każdy z nas tworzy i ogród i rabaty i dom , taki jak lubi..Ja lubię swoje i kwiatuchy i rabaty i domek
No tak hosty znam w 96 %.Bo kilka mam NN.To pierwsza miłość.A nazwy w głowę nawet szybko weszły
Ogrodowe prezenty bardzo ,nie cieszą.To taka żywa pamiątka.Widoki z perspektywy dopiero zaczynam robić więcej.
Marzenko77 Ta zielona żurawka mam jakieś łososiowe- beżowe kwiaty
asia124-Asiu; tara-Aniu Dziękuję bardzo .Ja hostami właśnie zauroczyłam się 7 , 6 lat temu i d tak sobie wymarzyłam takie rabaty hostowe i dokupywałam i dokupywałam
Na brzegach rabaty dopiero w tamtym roku posadziłam powojniki,aby choć deko osłoniły hosty.Bo niektóre deko słońce przypala potem
mati1999-Mati U mnie green spice z kwiatostanami tez spora wyrosiła.
Ślimaków nie mam.Grad rzadko był.A i tak na nic nie patrzę tylko sadze to co lubię.
becia123-Beatko; anym-aniu Ma le i jeszcze w zbliżeniu to dopiero pokazuję jakie jest ładne.Orliki chyba wszystkie dla mnie są ładne.
Orliki sa piękne.Ja zaczęłam je kupować 2 lata temu i w ubiegły roku i to też pod wpływem oglądania ogrodowych zakątków na forum .Forum jak zaraza zaraża roślinkami
Iryski tez ładne, choć nie wiele kolorów mam.
Iw-Iwonko Dziękuję za miłe .U mnie nie za mokro.Deszczyk coraz trochę popada i fajnie.Tak jeden kraj a strony, rejony różne.
Hosty to moja pierwsza ogrodowa miłość i bzik
Tulap-Mateuszu Orliki są piękne piękne.No widzisz podpatrzyłam nazwę u ciebie i wiem.Tak jestem mądra
Jak chcesz to nasionek mogę z orlików ci zerbrać
Dzięki za nazwę mazusa
Ale mi pochwałki ładne dałeś. Oj tak, mi mów,tak mi mów
ASK_anulla-Anuś O , a ja myślałam ,że i na pszczółkach się znasz.Ale i tak podziwiam za tak dużo pracy włożonej u ciebie, za taka różnorodność i wszystko
Umm Miodek gryczany i ja bardzo lubię.Oj tak
Dzięki za nazwę i info o mazusie rozłogowym, posadziłam go do rabaty z żurawkami .będzie wypełniał pustki i dobrze
Miecznica tez kwitnie. cieszą mnie bardzo te nowe roślinki, które mam dzięki Tobie.
Kasiula17 mazus rozłogowy i Miecznica i dużo innych roślinek mam dzięki ASK_anulla-Ani Wymieniłyśmy się na jesieni na roślinki. Suuper taka zamiana.Nigdy tego nie stosowałam.
alicjad31-Alu Dzięki .Tak to na pewno Miecznica
Pashmina2006-Madziu Dzięki
Teraz to już króluje i małe i duże i różne .A ja wszystko
Tajeczko; Ignis05-Krysiu Te co kwitną orliki to kupowane sadzonki.2 lata temu i w tamtym roku.Na jesieni tez posiałam coś z orlików ,ale jak widzę te jeszcze nie zakwitną.Poczekam , może na następny rok. pokażą kwiatuszki
iwek-Iwonko Ja właśnie tak lubię dużo i różnorodnie, i kolorowo
asia124-Asiu Nie wiem
coi to za odmian na 3 i 4 zdjątku,Sorki
Margo2-Gosiu Moja piwonia drzewiasta rozkwitła jednym kwiatuszkiem.I już wiem .Jest biała i pusta.Trochę mnie rozczarowała. Bo lubię żywsze kolorki.ale przyzwyczaję się i do tego
Hosta Francee tak, to ładn hostusia.Ma mocno ciemne zielone liści i mocno kontrastujący białe obrzeże
Lato chyba
Kaiser

Minister

jak ten pierwszy liliowiec się nazywa ??

Dyptam. Krzew Mojżesza - ALBIFLORUS

a to nie wiem co mi rozkwita ?

No tak hosty znam w 96 %.Bo kilka mam NN.To pierwsza miłość.A nazwy w głowę nawet szybko weszły
Ogrodowe prezenty bardzo ,nie cieszą.To taka żywa pamiątka.Widoki z perspektywy dopiero zaczynam robić więcej.
Marzenko77 Ta zielona żurawka mam jakieś łososiowe- beżowe kwiaty
asia124-Asiu; tara-Aniu Dziękuję bardzo .Ja hostami właśnie zauroczyłam się 7 , 6 lat temu i d tak sobie wymarzyłam takie rabaty hostowe i dokupywałam i dokupywałam
Na brzegach rabaty dopiero w tamtym roku posadziłam powojniki,aby choć deko osłoniły hosty.Bo niektóre deko słońce przypala potem
mati1999-Mati U mnie green spice z kwiatostanami tez spora wyrosiła.
Ślimaków nie mam.Grad rzadko był.A i tak na nic nie patrzę tylko sadze to co lubię.
becia123-Beatko; anym-aniu Ma le i jeszcze w zbliżeniu to dopiero pokazuję jakie jest ładne.Orliki chyba wszystkie dla mnie są ładne.
Orliki sa piękne.Ja zaczęłam je kupować 2 lata temu i w ubiegły roku i to też pod wpływem oglądania ogrodowych zakątków na forum .Forum jak zaraza zaraża roślinkami
Iryski tez ładne, choć nie wiele kolorów mam.
Iw-Iwonko Dziękuję za miłe .U mnie nie za mokro.Deszczyk coraz trochę popada i fajnie.Tak jeden kraj a strony, rejony różne.
Hosty to moja pierwsza ogrodowa miłość i bzik
Tulap-Mateuszu Orliki są piękne piękne.No widzisz podpatrzyłam nazwę u ciebie i wiem.Tak jestem mądra
Dzięki za nazwę mazusa
ASK_anulla-Anuś O , a ja myślałam ,że i na pszczółkach się znasz.Ale i tak podziwiam za tak dużo pracy włożonej u ciebie, za taka różnorodność i wszystko
Umm Miodek gryczany i ja bardzo lubię.Oj tak
Dzięki za nazwę i info o mazusie rozłogowym, posadziłam go do rabaty z żurawkami .będzie wypełniał pustki i dobrze
Miecznica tez kwitnie. cieszą mnie bardzo te nowe roślinki, które mam dzięki Tobie.
Kasiula17 mazus rozłogowy i Miecznica i dużo innych roślinek mam dzięki ASK_anulla-Ani Wymieniłyśmy się na jesieni na roślinki. Suuper taka zamiana.Nigdy tego nie stosowałam.
alicjad31-Alu Dzięki .Tak to na pewno Miecznica
Pashmina2006-Madziu Dzięki
Tajeczko; Ignis05-Krysiu Te co kwitną orliki to kupowane sadzonki.2 lata temu i w tamtym roku.Na jesieni tez posiałam coś z orlików ,ale jak widzę te jeszcze nie zakwitną.Poczekam , może na następny rok. pokażą kwiatuszki
iwek-Iwonko Ja właśnie tak lubię dużo i różnorodnie, i kolorowo
asia124-Asiu Nie wiem
Margo2-Gosiu Moja piwonia drzewiasta rozkwitła jednym kwiatuszkiem.I już wiem .Jest biała i pusta.Trochę mnie rozczarowała. Bo lubię żywsze kolorki.ale przyzwyczaję się i do tego
Hosta Francee tak, to ładn hostusia.Ma mocno ciemne zielone liści i mocno kontrastujący białe obrzeże
Lato chyba
Kaiser

Minister

jak ten pierwszy liliowiec się nazywa ??

Dyptam. Krzew Mojżesza - ALBIFLORUS

a to nie wiem co mi rozkwita ?

- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
wow
orliki przepiękne rodo jeszcze urodziwsze a irysy rewelacyjne teraz roślinki kwitnące mają swoje pięć minut,czarują nas
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, śliczne Twoje roślinki, bez wyjątku
Podziwiam całość i każdą z osobna
Ciekawe, czy kolory orlików pozostaną takie szlachetne, czy zapylą się po swojemu? U mnie te najpopularniejsze, ale cieszą, a jakże 
Tak,tak-bez wyjątku wszystkie kwiatuchy piękne ale orliki są naj...Masz już niezłą kolekcję-ja posiadam 4 kolory.Są zachwycające-delikatne,piękne.Kaiser -wow-dostojny!!!U mnie też już klematisy otwierają swoje piękne kwiaty. 
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka