Iwonko nazwy znam
prawie wszystkie ,żadnej róży nie wyhodowałam z patyczka ani nie próbowałam nawet chociaż parę krzewów owszem.Jeżeli Tobie się udaje to gratuluję!
Dorciu za uznanie dla moich zdjęć serdecznie dziękuję!

Kalmia rośnie od kilku lat w pełnym słońcu.
Dziewczyny
Ave,Tajko nigdy nikogo nie krytykuję zarówno na forum jak i w życiu realnym!

To nie w mojej naturze i nie o to chodziło

... Chyba nie spotkałyście się nigdzie z takimi moimi wypowiedziami !

"Wpadka" była znacznie lżejszego kalibru , błahostka i dziecinada ...no i nie było ich wiele,nie przesadzajmy!

Po prostu wypowiedziałam tylko
swoją opinię w temacie odmienną od prezentowanej , która się nie spodobała i była niezbyt miła riposta ... Był to ewidentny brak umiejętności
czytania ze zrozumieniem...Nigdy nie obrażałam ani nie poddawałam krytyce nikogo ani jego ogrodu!

Daleka jestem od tego i nie odważyłabym się nikomu sprawiać przykrości dlatego tylko,że mi się coś nie podoba! A czasem mi się nie wszystko podoba , otwarcie przyznaję

! Po prostu intencje moje zostały niewłaściwie odczytane przez 1 czy raptem 2 osoby... Są ludzie, którzy lubią mieć zawsze rację i nauczona doświadczeniem
już nie zabieram głosu jak mam inne zdanie

... I w ogóle sprawa nie jest warta roztrząsania

_____________________________________________________________________________________________
Dzisiaj był znowu piękny dzień ...ale weny do pracy jakoś w tym upale nie miałam podlałam pod wieczór resztę roślin gnojówką , kiedy odjeżdżaliśmy ,zaczął padać cieplutki spokojny półgodzinny deszcz . Jest cudownie!
dzwonki wpasowały mi się w róże idealnie

cudnie pachnąca
po przejściach...wyprowadzona z korzonka bo tylko tyle zostawiły z niej nornice rośnie w donicy, pierwsze kwiaty może jeszcze niewydarzone ale już pokazują piękno