i być może ta

Bo Fuzzy Woozy

i tę

miałam w zeszłym roku.

Potem zrezygnowałam
  Potem zrezygnowałam 

Była zjawiskowa a w tym roku nie postarała się tak
 Była zjawiskowa a w tym roku nie postarała się tak   Ale humory roślin są nam nie znane
 Ale humory roślin są nam nie znane   Pozostałe kwiaty bardzo się starają
 Pozostałe kwiaty bardzo się starają  

. Jak chcesz to mów i kichawiec do Ciebie pojedzie. U mnie mnoży się na potęgę, więc chętnie się podzielę. W tym sezonie to chyba nic z lilii nie będę zamawiać- budżet już przekroczyłam, a jeszcze wakacje się nie skończyły, muszę najpierw sensownie wszystkie pomyłki poprzesadzać.
 . Jak chcesz to mów i kichawiec do Ciebie pojedzie. U mnie mnoży się na potęgę, więc chętnie się podzielę. W tym sezonie to chyba nic z lilii nie będę zamawiać- budżet już przekroczyłam, a jeszcze wakacje się nie skończyły, muszę najpierw sensownie wszystkie pomyłki poprzesadzać. 
  . Moja RU ma taką podporę tymczasowo postawioną, też czekam na tę właściwą, zeby mi M zrobił. Elfie też mam
 . Moja RU ma taką podporę tymczasowo postawioną, też czekam na tę właściwą, zeby mi M zrobił. Elfie też mam   , oczywiście też póki co bez podpory, ale rośnie przy ścianie, więc jakby co to znów prowizorkę zastosuję
 , oczywiście też póki co bez podpory, ale rośnie przy ścianie, więc jakby co to znów prowizorkę zastosuję   
  zamiast zamówionych subtelnych różowych i białych orientalnych ...
  zamiast zamówionych subtelnych różowych i białych orientalnych ...

bardzo się wzruszyłam taką propozycją - oczywiście z przyjemnością skorzystam
 bardzo się wzruszyłam taką propozycją - oczywiście z przyjemnością skorzystam 

W sumie ten czerwony to momentami na kwiatach mi się podoba, ale jakoś wole unikać tego koloru bo go po  prostu nie lubię.
  W sumie ten czerwony to momentami na kwiatach mi się podoba, ale jakoś wole unikać tego koloru bo go po  prostu nie lubię.
 Wiem że nie zawsze tak się da bo ja już takich pomyłek wiele zaliczyłam
 Wiem że nie zawsze tak się da bo ja już takich pomyłek wiele zaliczyłam