,lilie drzewiaste 6szt.od mamusi kochanej
 ,lilie drzewiaste 6szt.od mamusi kochanej  przyszły paczuszką-posadzone
  przyszły paczuszką-posadzone  . No żyć nie umierać i tak by mogło być codziennie
. No żyć nie umierać i tak by mogło być codziennie 

,lilie drzewiaste 6szt.od mamusi kochanej
 ,lilie drzewiaste 6szt.od mamusi kochanej  przyszły paczuszką-posadzone
  przyszły paczuszką-posadzone  . No żyć nie umierać i tak by mogło być codziennie
. No żyć nie umierać i tak by mogło być codziennie 

A Ty nic
 A Ty nic   

,a ja bym sadziła,sadziła i sadziła
 ,a ja bym sadziła,sadziła i sadziła  .Ale nic straconego jeszcze będę siała,siała i siała
.Ale nic straconego jeszcze będę siała,siała i siała 

W takim razie zapraszam do mniekajko278 pisze:Mi jeszcze zostały tylko gladiole do wsadzenia ,no i canny i to wszystko,a ja bym sadziła,sadziła i sadziła
.Ale nic straconego jeszcze będę siała,siała i siała

to za cynk, że w robalu są różaneczniki siostra pojechała po pracy żeby sprawdzić i kupiła mi pięknego  rododendronka normalnie kopara mi opadła
  to za cynk, że w robalu są różaneczniki siostra pojechała po pracy żeby sprawdzić i kupiła mi pięknego  rododendronka normalnie kopara mi opadła   nie spodziewałam się, że za 20 zł taka piękna sadzonka. W dodatku trochę bałam się jej zlecić takie zadanie bo ona ma fatalną rękę do kwiatów i myślałam, że może jakiegoś zdechlaka mi wybierze, no ale dziś ma wziąć kolejnego
  nie spodziewałam się, że za 20 zł taka piękna sadzonka. W dodatku trochę bałam się jej zlecić takie zadanie bo ona ma fatalną rękę do kwiatów i myślałam, że może jakiegoś zdechlaka mi wybierze, no ale dziś ma wziąć kolejnego   

szły jak ciepłe bułeczki,z resztą nie dziwota za takie pieniądze
 szły jak ciepłe bułeczki,z resztą nie dziwota za takie pieniądze 
 O dziwo wybrała taki kolor jaki chciałam, mam białego
 O dziwo wybrała taki kolor jaki chciałam, mam białego   Teraz chciałabym fioletowego bo to mój ulubiony kolor.
  Teraz chciałabym fioletowego bo to mój ulubiony kolor.

taki to znawca właśnie.
 taki to znawca właśnie.
 .Na szczęście nie słuchasz siostry,bo pewnie jakbyś ją słuchała to na działce miałabyś samą trawę
.Na szczęście nie słuchasz siostry,bo pewnie jakbyś ją słuchała to na działce miałabyś samą trawę 
 ) kwiatki się bardzo podobają ostatnio nawet mi kupiła kilka, ale kompletnie się na nich nie zna. To nie jest takie ważne i tak została zaciągnięta do prac ogrodowych będziemy robić razem skalniak pod moim dowodzeniem
 ) kwiatki się bardzo podobają ostatnio nawet mi kupiła kilka, ale kompletnie się na nich nie zna. To nie jest takie ważne i tak została zaciągnięta do prac ogrodowych będziemy robić razem skalniak pod moim dowodzeniem   

. Ciekawe co by było gdyby po jedną ostatnia sadzonkę spotkały się trzy osoby. Ale byłby dym
 . Ciekawe co by było gdyby po jedną ostatnia sadzonkę spotkały się trzy osoby. Ale byłby dym