Marylko Kochana oczywiście szkoda, że fotki zginęły, ale to tylko zdjęcia
Ani mi się waż znikac z Forum , bo już zbyt wiele fantastycznych i ciepłych osób przestało pisac
i niektórych naprawdę mocno mi brak.
Zdjęcia można zastąpic nowymi na które oczywiście poczekamy a Ciebie nikt nie zastąpi
Witajcie Kochane!!!
Musiałam wrócić aby serdecznie podziękować naszej Nolince za wiosenne szczepki hibiskusów, które pięknie się przyjęły i obecnie umilają mi jesienne dni swoimi pięknymi kwiatami.
Na początek ciągle kwitnący mój żółty i pełny czerwony
-brzoskwiniowy od Hani
- czerwony od Hani, dzisiaj rozkwitł [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5c1 ... c26aa.html][img]
Kochani oprócz tego że poginęły mi fotki, miałam nie miłą sytuacje na gg. Facet zwracał się do mnie tak jak by mnie znał z F.O. i był wulgarny. Ja go oceniłam jako zboczeńca internetowego. Jakem stara tak się poważnie wystraszyłam. Zlikwidowałam gg, wyrejestrowałam się z fotosika i chciałam całkiem zrezygnować z forum. Ale smutno mi było bez Was. No i jestem
Super, że ci zakwitły
Marylko nie rezygnuj z forum Idiotów i zboczeńców niestety nie brakuje; myślą, że jak siedzą przed komputeem, to wszystko im wolno.... Ludzie się wcale nie szanują. Na szczęście tutaj jest inaczej
Co tam zieloni lokatorzy, kota jest urocza! Szczególnie to ostatnie zdjęcie! Jakie oczyska!
Chociaż... nie no, hibiskusy na ten przykład też ładne. Ale na pewno tak nie psocą ;p