Parapety masz cudne,taki busz się robi.Pooglądałam sobie jeszcze raz storcza bo jest przepiękny. U mnie z 4 jeden oleander się ukorzenił
Moi zieloni podopieczni- parapetowce:)
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Re: Moi zieloni podopieczni- parapetowce:)
Karolinko,dziękuje Ci za chęć podzielenia się ze mną.Na razie jednak stop zielonym w domu
Ale jak coś to się odezwę na pewno.Zresztą spotkamy się pewnie niedługo bo mam dla Ciebie obiecaną bilbergie 
Parapety masz cudne,taki busz się robi.Pooglądałam sobie jeszcze raz storcza bo jest przepiękny. U mnie z 4 jeden oleander się ukorzenił
.A powiedz mi to fioletowe to sudavilia? Czy jak się to pisze
.
- orzechovvy
- 100p

- Od: 26 sie 2013, o 16:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Datury jakie duże są i maja kwiaty piękne. Fuksje śliczne małe sukieneczki a dama och piękna i duża. Oleandry niech rosną, jakie mają kolory? - też przyciągają wzrok. Kolorowo i zielono, i gdzie ta jesień? Na zdjęciach jej nie ma 
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak miło się ogląda, kiedy rośliny tak pięknie rosną.
Widać, ostrojowate u Ciebie mają się świetnie. Gratuluję reki do tych kwiatów
Gdybym wiedziała, że lubią Cię też datury...to też Byś Dostała moją żółtą...ja się z nimi jednak nie dogaduję
Początek jesieni piękny u Ciebie...w ogrodzie. Jak i na parapecie...jak ja lubię taki busz parapetowy
Widać, ostrojowate u Ciebie mają się świetnie. Gratuluję reki do tych kwiatów
Gdybym wiedziała, że lubią Cię też datury...to też Byś Dostała moją żółtą...ja się z nimi jednak nie dogaduję
Początek jesieni piękny u Ciebie...w ogrodzie. Jak i na parapecie...jak ja lubię taki busz parapetowy
- orzechovvy
- 100p

- Od: 26 sie 2013, o 16:50
- Edyta 74

- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepiękna fuksja
Bardzo mi się podoba busz na Twoich parapetach
Balkonowce też pięknie Ci kwitną aż szkoda, że to już końcówka takich widoczków
Bardzo mi się podoba busz na Twoich parapetach
Balkonowce też pięknie Ci kwitną aż szkoda, że to już końcówka takich widoczków
- Dusia 123
- 200p

- Od: 27 kwie 2014, o 18:48
Nadrabiam zaległości i pozostaje mi tylko napisać ...pięknie i na parapetach i w ogrodzie 
Pozdrawiam serdecznie Duśka 
Zapraszam - Fiołkowy Świat Duśki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=75982" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam - Fiołkowy Świat Duśki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=75982" onclick="window.open(this.href);return false;
- Blueberry

- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Nadrabiam zaległości forumowe
dobrze że jesteś
i to z jakim przytupem
storczyk
nie no, cudo absolutne
i do tego ile kwiatów...
Sztuczne storczyki też w oknach widuję, i to nie raz tak dobre podroby że z daleka nie odróżnisz
Rozumiem że nie każdy ma rękę do roślin/czas/ochotę, ale sztuczne kwiaty to dla mnie tandeta, lepiej już postawić sobie na parapecie ładny bibelot albo suszki. Nie mówiąc już o tym że te sztuczydła to okropne zbiorowiska kurzu 
Sztuczne storczyki też w oknach widuję, i to nie raz tak dobre podroby że z daleka nie odróżnisz
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- Paulii

- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Karolinko
Datury piękne
Pelargonia z fuksją pięknie razem wyglądają
Oleandry pięknie rosną
Roślinki zodną biżuterią czyli kropelkami deszczu przepięknie wyglądają
Fuksja piękniutka
Jakie smakowite pomidorki
Pelargonia z fuksją pięknie razem wyglądają
Oleandry pięknie rosną
Roślinki zodną biżuterią czyli kropelkami deszczu przepięknie wyglądają
Fuksja piękniutka
Jakie smakowite pomidorki
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Karolina, te baletnice w biało-czerwonych spódniczkach są niesamowite. Kupowałaś u Adriana?
Datura zaszalała widzę z kwitnieniem;)
Ale cudnie masz kolorowo jesienią u siebie
Ale cudnie masz kolorowo jesienią u siebie
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Piękne Datury i Fuksje 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
illonka- też należy do moich ulubionych- miałabym więcej tych dam... ale niestety są strasznie podatne na szkodniki- zawsze coś wokół nich fruwa
ale jak oglądam strony z ich ofertą... jakoś to postanowienie maleje
cudności pokazują
deissy- co do oleandrów to też były problemy... nie wszystkie podjęły współpracę
tak jak najbardziej to sunvillia... mam jeszcze różową- polecam je w 80%- na 100%polecę- jak zobaczę jak mi przezimuje... oj spotkamy się- już się nie mogę doczekać
orzechovvy- dziękuję za nazwanie... cudna jest- to się zgodzę
widać ją, oj widać...(jesień) nic tylko liście zgrabiam... jak wisiały na drzewach to nie przypuszczałam, że ich tyle tam jest
oleandry owszem rosną- po gnojówce z pokrzyw nagle się za siebie wzięły- tylko nie wiem jakiego będą koloru, bo jak je zrywałam z krzaków na pamiątkę- to była wczesna wiosna i ani śladu pączków- dodam, że przyjechały ze mną w butelce(2dni siedziały)z urlopu znad Morza Tyreńskiego- mam do nich szczególny sentyment, raz, że moje pierwsze, a dwa, że mam z nimi miłe wspomnienia
justus27- dziękuję, staram się im zapewnić wszystko co najlepsze
a jak wracam po tygodniu, nie mogę się nadziwić jak duże są... co do datur to powiem tylko tyle, że jakoś od niedawna je mam... pierwszą od 3 lat? Same nieodmianowce, ale niedawno zmówiłam odmanowe- będzie pięknie na wiosnę, zakochałam się w nich
Edyta 74- końcówka... ale jaka, jak tylko skończę odpisywać to lecę z aparatem do datur- żegnają sezon w wielkim stylu
Dusia 123-dziękuję, starają się roślinki, oj starają
deissy- co do oleandrów to też były problemy... nie wszystkie podjęły współpracę
orzechovvy- dziękuję za nazwanie... cudna jest- to się zgodzę
justus27- dziękuję, staram się im zapewnić wszystko co najlepsze
Edyta 74- końcówka... ale jaka, jak tylko skończę odpisywać to lecę z aparatem do datur- żegnają sezon w wielkim stylu
Dusia 123-dziękuję, starają się roślinki, oj starają
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
Blueberry- zgadzam się w 100%- a dodatkowo- sztuczne rośliny- jakie marnowanie cennego miejsca... co do storczyka to rzeczywiście zaszalał- ostatnio miał 4kwiaty na pędzie(jak dobrze pamiętam)- teraz ma 10- tendencja wzrostowa
Paulii- same pochwały moi zieloni rezydenci dostają od Ciebie
izary- właśnie nie... na żadnej tego typu stronie... kupiłam je na ryneczku w pobliskim miasteczku- sama byłam zdziwiona, że są- ale nie byłam pewna jakie- były w pączkach- wyglądały dość okazale- dlatego się skusiłam- czas pokazał, że słusznie
Filigranowa27- dziękuję, ruszam za moment narobić nowych zdjęć, podzielę się aktualnymi widokami
elcia1974- dziękuję, należą do moich ulubienic
Paulii- same pochwały moi zieloni rezydenci dostają od Ciebie
izary- właśnie nie... na żadnej tego typu stronie... kupiłam je na ryneczku w pobliskim miasteczku- sama byłam zdziwiona, że są- ale nie byłam pewna jakie- były w pączkach- wyglądały dość okazale- dlatego się skusiłam- czas pokazał, że słusznie
Filigranowa27- dziękuję, ruszam za moment narobić nowych zdjęć, podzielę się aktualnymi widokami
elcia1974- dziękuję, należą do moich ulubienic
Trochę zielonych, na początek storczyki... powoli się w nich zakochuję

trochę więcej, ich:

fiołki:

hoje- porównanie wielkości z czerwca, a aktualnie
australis lisa wcześniej:

aktualnie:

reszta przeglądu wkrótce
życzę Wszystkim udanego weekendu 

trochę więcej, ich:

fiołki:

hoje- porównanie wielkości z czerwca, a aktualnie
australis lisa wcześniej:

aktualnie:

reszta przeglądu wkrótce
-
1grazyna46
- 500p

- Od: 3 kwie 2014, o 23:20