Effkowe pole III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Effkowe pole III

Post »

Ewciu pozdrawiam Cię nowo rocznie z całego serca ;:97 i życzę ci aby ten rok było niebo lepsiejszy od starego ;:196
ściskam mocno ;:4
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Witaj ewamaj66 dawno cie nie było :wit nie płakusiaj trawiochy sie rozrosną ,nawet sie nie spostrzeżesz kiedy ,a jak nie to przyjedz bedziemy kopać :D

Swistaku mój miły , sylwester spędziłam z moją córką i było fajnie ,myślę ze następny rok będzie jeszcze lepszy i tego tobie także życzę ;:168

Dorotko moja kochana dzięki że wpadłaś tobie też z całego serducha życzę wszystkiego co najlepsze w nowym roku ;:196

Cześć Stokrotko ;:138 baaardzo sie cieszę że do mnie trafiłaś,zawsze zazdrościłam innym grupom że sie spotykają a ja tu taka sama na tych krańcach.
Co do kawki to kawiarnia tarasowa dziala cały rok, bo ja na działce bywam co weekend ,dlatego jeśli lubisz spacery to zapraszam z całego serca.
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich przyjaciół w nowym 2014 roku

Już stało sie tradycją od paru lat ,że spotykamy sie z grupą moich przyjaciół działkowiczów,w nowy rok na działkach.
Po kawce i lekkim śniadanku wybralam sie na spotkanie.Pogoda dopisala ,świeciło słoneczko i było bezwietznie.
Silna aktywność pana kreta dała sie zauważyć co oznacza że zimy ja na razie nie bedzie.

Obrazek

Spotkanie zaczęłiśmy przy ognisku.

Obrazek

Potem przenieśliśmy sie na taras kolegi,z którego rozciąga sie piękny widok.

Obrazek

Obrazek

Spotkanie trwało do popołudnia ,niestety ja musiałam opuścić towarzystwo bo trzeba było wyprawić pociechę na studia.

Na ząbek była wędlinka wędzona przez panów i chlebuś pieczony także przez jednego z przyjaciół.

Obrazek

I tak minął pierwszy dzień 2014 roku,mam nadzieję ,że będzie on lepszy od poprzedniego a przynajmniej nie gorszy.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Ewcia ale wam fajnie było i oby się powtórzyło a szkoda że mnie tam nie było.Ewcia nie zlejesz mnie za to ;:131 no wiesz lepiej jak się znamy przynajmniej do kogo gębusię otworzyć mamy . ;:303 ;:196
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolcia witaj noworocznie ,byłoby super miło gdybyś mogła być ale wiem ze to nie mozliwe ,jednak mam nadzieje ze juz w lecie nie odpuścisz.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Kontakt:

Post »

Ta moja praca mi bruździ ale jak przyjdzie jechać na zlot to żebym miała zachorować to w tym roku muszę a pojedziesz ze mną?Najpierw musisz zawitać u mnie najlepiej z Monika to nie będzie ci nudno chyba że Monice.Bo my zielonki a ona inna generacja. :wit Bardziej marketowa jak moje pociechy. ;:138 Żeby ten rok był bardzo udany i radosny. ;:3 ;:167 ;:167
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

:wit ;:196 Ewunia wszystkiego na naj w Nowym Roku ;:136
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ale macie fajną tradycję.
Bardzo dobry pomysł.
Widok sąsiad ma faktycznie cudowny.
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochane dziewczyny Marzenka,Margo,Jolcia witajcie :wit było na prawdę super warto sobie wprowadzić taką tradycję.Nie myślcie sobie ,ze byliśmy tacy mądrzy bo było ciepło.Tradycja bya kultywowana wcześniej gdy w Nowy Rok było -20 stopni :roll: ;:172
swistak
200p
200p
Od: 22 maja 2013, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj,Ewciu aż żal było opuszczać Twoją działkę tak przyjemnie dzisiaj było jak na wiosnę,ale tak mało mam ciągle czasu, do zobaczenia piotr
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej Piotr ,istotnie pogoda wczoraj była cudowna i nie chciało sie wracać do domu.Ja nieświadomie podpuszczona przez ciebie , po twoim wyjściu wzięłam sie za ścinanie miskanta olbrzymiego ;:oj do dziś mnie lapy bolą ze ścinania i obierania żdzbeł z liści.

Obrazek

Bajzel zrobiłam niesamowity ;:306 widać zresztą ale nie bylo wiatru to szybko go opanowalam.
Krety nadal nie śpią ,pewnie jeszcze trche bedzie ciepło,oby jeszcze ,jeszcze ,jeszcze........
Awatar użytkownika
constancja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2012, o 23:38

Post »

Effcia, nie mogłabym nie złożyć Ci życzeń noworocznych, więc spóźniona okrutnie i licząc na wybaczenie, składam tylko te naj najlepsiejsze i to podwójnie. ;:196
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
swistak
200p
200p
Od: 22 maja 2013, o 20:58

Post »

No widzisz,a trzeba było powiedzieć to bym Ci pomógł razem zawsze rażniej piotr
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Aleś narozrabiała Effcia.. ;:224 .no wiuchnie nam wiosną i już lecimy grzebać w ziemi, nie ;:306 Ja się za nic nie biere... :uszy leniuchuję ogrodowo, jedynie to chodzę, grzeję się na słońcu ;:3 słucham ptaszorów ;:173 i patrzę czy są jeszcze luki na róże :;230
Awatar użytkownika
Galicjanka
100p
100p
Od: 16 wrz 2013, o 14:11

Post »

Po dłuższej nieobecności czas było w końcu odwiedzić Forum, zaczęłam oczywiście od Effci, a tu zjazdy, spotkania- dzieje się.
Nowa Przemyślanka- cześć Stokrotko!
Tak myślałam, że wczorajszą piękną pogodę wykorzystasz do odwiedzin swojego pola, ale Ty się nawet do pracy wzięłaś ;:oj , Pozdrawiam z Nowym Rokiem i do zobaczenia :uszy
Pozdrawiam Gosia
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”