(nawiasem mówiąc faktycznie głupio muszę wyglądać uśmiechając się do monitora) ...jeszcze trochę i stwierdzę że to już uzależnienie
 (nawiasem mówiąc faktycznie głupio muszę wyglądać uśmiechając się do monitora) ...jeszcze trochę i stwierdzę że to już uzależnienie   ...i będę musiał ograniczyć zaglądanie do tego wątku
 ...i będę musiał ograniczyć zaglądanie do tego wątku   

....mam nadziej że będziecie pamiętać o mnie na wiosnę........a wilka rabata już się aż prosi żeby coś na niej zasadzić
  ....mam nadziej że będziecie pamiętać o mnie na wiosnę........a wilka rabata już się aż prosi żeby coś na niej zasadzić 

to miała być Barbara Mitchell ale oczywiście nią nie jest
  to miała być Barbara Mitchell ale oczywiście nią nie jest to miał być Black Cat. Pod taką nazwą jest w Polsce sprzedawany nawet przez renomowanych hodowców. Podstawowa różnica - oryginał nie ma białego (kremowego?) żebra na płatkach.
  to miał być Black Cat. Pod taką nazwą jest w Polsce sprzedawany nawet przez renomowanych hodowców. Podstawowa różnica - oryginał nie ma białego (kremowego?) żebra na płatkach. 

te dwa bardzo niewiele się od siebie różnią trochę inny odcień płatków i gardzieli.
   te dwa bardzo niewiele się od siebie różnią trochę inny odcień płatków i gardzieli. 

Ja chyba podobnie wybieram tylko te które podobają mi się najbardziej , z tej przyczyny że mam mały ogród i nie mogę trzymać wszystkich .Kleksik pisze:ja też nie dzielę liliowców na nowe i stare tylko na te, które mi się podobają bardziej od innych

Ja już szukam następnych więc aby do wiosny.
 Ja już szukam następnych więc aby do wiosny. 

.
. , choć to żadne drogie rarytasy
, choć to żadne drogie rarytasy  .
.  .
.

. Może przesadzenie jej pomoże. Myślałam, że słoneczna rabata nie będzie jej przeszkadzać ale chyba coś jej nie pasuje. U innych forumków widziałam, że pięknie przyrastają w ciągu sezonu, może powinnam ją czymś podsypać
. Może przesadzenie jej pomoże. Myślałam, że słoneczna rabata nie będzie jej przeszkadzać ale chyba coś jej nie pasuje. U innych forumków widziałam, że pięknie przyrastają w ciągu sezonu, może powinnam ją czymś podsypać  ?
 ?

Najwyżej sąsiadów wyburzę
 Najwyżej sąsiadów wyburzę