Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)

Post »

No nie mów Marysiu..... ;:145 nie doszło...nosz kurka... :twisted: mam nadzieje ,ze te patyczki zawiniete w mokre przetrwaja ....osz mnie poniosło no ;:223
Najwyzej na kompost pójdą ;:222
A co za cudeńka Marysiu ze Starkla masz ;:65
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Pokaże wieczorem u siebie ;:168 może dranie pojutrze przyniosą ;:223
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Do mnie niekiedy listonosz jedzie w drodze do domu ok. 17stej, bo twierdzi, że mam najwięcej paczek w jego rejonie :;230
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Jak sobie Dorotko u Ciebie pooglądam i poczytam, to się lepiej czuję. :lol:
Wczoraj zasnęłam przed kompem, prawie na klawiaturze. ;:oj Cóż, ja wiekowa jestem, ale jak młodzież przysypia, to ja też mogę.
Zazdroszczę Twojego ciepełka, a jeszcze i deszczyk w nocy. To już jawna niesprawiedliwość. ;:173
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Dorotko oni mnie nie robią tego remontu tylko sąsiadowi to nie tak jak u Ciebie .Ja będę mieć dalej zimno a tylko mam bajzel w ogródku :twisted: Ocżęta jako tako musiałam ściąć 1 pęd bo zmarzł .Jednak tej jesieni dostaną kopiec nie kopczyk a tak OK .Wszystkie Serbki mają się dobrze tylko takie od ziemi odrastające .U nas nic nie popadało ;:174 Masz sie dobrze z tym deszczem Rokoko już wstanięte :wink: zaraz pokażą swoje piękne kwiaty ;:196 Doktorki trzymają się nie mają innego wyjścia .Moze w w przyszłym tygodniu zmienią lokum jak dobrze pójdzie . Przyjedziesz do Chorzowa na wystawę
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No i świeto pracy ;:138 ;:138 Obiecałam sobie ze nićnie robie tylko odpoczywam :wink: wiec jak nie bedzie lało ide odpoczywac z łapami ubabranymi w ogródku....ochłodziło sie ciut ciut ale to jakby akurat na moje swiezo sadzone róze i kwitnace tulipanki...troche przedłuzy sie im zywot dzięki temu chłodkowi ;:108
Siedzę z kawusią jakby co , czarna jak smoła :wink: mówic tylko to nalewam ;:196
Marysiu tak mysle i myśle ,pwinny przetrwac , nawet na poczcie ...a jak nie toco...nic nie zrobimy :wink: Będa następne :heja Widziałam starklowe zamówionko ...fiu fiu...ten wielki krzaczorek mnie zastanawiał, jak hortensja o piekna będzie ;:oj
Aneczka ja mam listonosza straszną mende...mówię ci człowiek tak narzekający i smęcacy,że trzeba go ciagle na duchu podnosic i czarne mysli łapami rozganiać ;:223 Ale zmotoryzowana listonoszka co mi paczuchy rozwozi ...to kobitka pogodna jak słoneczko...bardzo lubie jak wpada ;:172
Helenko kochana ...miło mi ze poprawiłas sobie humorek ;:4 Z fotkami akurat wczoraj miałam problem ... A co tam kurka u ciebie sie jakis bieegun zimna zrobił w tym sezonie no..... ;:196 Wisz ochłodzic sie ochłodziło u mnie....ale chyba o to chodziło ,a deszczyk mi potrzebny...moja ziemia niestety badziewna, gdyby nie kompost , wióry rogowe i nawozy....lichutko by było
Jadziu a ja myslałm ,ze to może spółdzielnia wam donek cały ociepla.... :roll:Nie martw się ,jednocze sie z toba, tez mam chłodek... :roll: A co ...u ciebie nie pada :?: u mnie juz chyba trzeci dzień tzn w zasadzie noce sa deszczowe ;:108 Odnosnie Serbek to moje tez wszystkie te oczuniowe były krótko przyciete na wiosne,ale teraz ładnie odbijają :uszy Nie mogę sie doczekac tych cudeniek ;:65 Wystawa w Chorzowie powiadasz ...pod nosem ...zaraz lookne kiedy to , trzeba pomyslec ;:196

Obrazek

Obrazek
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Doti , mgiełka w ogródku :?: Tulipanki skuliły się ;:oj Z kawką po ogrodzie , czy za zimno dzisiaj :?: U mnie chłód , nie chce się ruszać , nawet piesa niechętnie na spacer wyszedł. mam wolne , chyba pojadę , choć pogoda do d.... ;:131 Rano coś nawet pryskało .
Miłego weekendu :D
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Dorotko śliczne tulipanki ;:196
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Dorotko ładna wiosenka u Ciebie , tulipany w ciekawych odmianach stoją jak na baczność i pięknie się prezentują. Dziś święto pracy więc pracę trzeba uszanować i wykonywać ją tylko dla przyjemności :;230
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Wpadłam na kawusię późnoporanną z tulipanami w tle. Ciekawa jestem tych pierwszych: będą różowo-zielone? też chyba takie miałam,a le psu się spodobały :evil:
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Dorotko ładne tulipany ;:108 Na 1 fotce z tyłu fioletaski dojrzałam...pokażesz je bliżej? ;:224
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tadziu no jakas taka rankiem była mgiełka....ale zimno nie jest...te tulipanki dopiero sie otwierają :wink: No wiesz,akurat pogoda sie zrobi aby sie chwaściorom dorwać do....Ta twoja psinka to taka dama jest nie :?: Moje burki to w kazda pogode pruja na dwór ;:108 Miłego Tadziu ;:196
Effcia w końcu mam tulipankowo....mało ichj miałm ubiegłej wiosny....jak na lekarstwo :wink: ja siem pytam gdzie jest twój watek hę....hę ;:302
Anastazjo witaj ;:196 Tulipanki biedronkowe i Liroyowe...popatrz jakie ładne wyrosły...i zgodne odmianowo...bardzo jestem zadowolona z tych cebul :uszy Tk tak....zamierzam ryc w ziemi...oczywiscie dla przyjemnosci...mam nadzieje ,ze descz nie chlusnie, bo zamawiałam na wieczór ;:130
Aneczka juz lece ci je pyknąć...ale one chyba jeszze sie nie otworzyły.... ;:65
Pati jak na razie sa takie zółto -morelowo -zielone...zobaczymy jak sie rozwiną, bo w czoraj jeszcze były w zaciscietych pąkach :wink: Widziałam te twoje kikutki ;:306 ech te nasze piesy...moje juz takich głupot nie robia...ale potrafia przeleciec nie raz w zabawie po rabacie jak szczała :;230 dlatego u mnie takie kamcory i pniaki jako przeszkody dla nich leżą ;:130
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52

Post »

Dorotko tulipankowo u Ciebie i ślicznie.U mnie też święto ogrodowe ;:306 Tulipanków również muszę dokupić. Piękne są. ;:167
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Dorotko specjalnie nie leć ;:196 Poczekam ;:65
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek

Obrazek

kijowo wyszły kolory bez słońca ;:222

Anaczka musiałam z piesami na spacerek skoczyc , ale juz jestem i masz ....ale one jeszcze sie chyba napompują ...zaczynaja dopiero ;:108
Ewcia tulipankowo sie zrobiło to fakt....ale poza tym jak chwastowo ;:306 Zaraz sie ogarne w domu i lece z toba swietowac w ogródku ;:172
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”